En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"L'obra mercedària, un arbre frondós als cinc continents"

Aquest divendres, a punt pel pregó de l’actriu barcelonina i lluitadora pels drets de les dones Leticia Dolera, hem parlat a A Primera Hora d’una de les…

21 setembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest divendres, a punt pel pregó de l’actriu barcelonina i lluitadora pels drets de les dones Leticia Dolera, hem parlat a A Primera Hora d’una de les festes grans de la capital catalana, la festivitat de la Mercè, des de dos àmbits.
Hem parlat amb Ignasi Riera, president de la Germandat de la Mercè, i amb Marta Almirall, directora artística de Mercè Art de Carrer.
"Estem celebrant els 800 anys. Avui l'obra mercedària és un arbre frondós que es ramifica als cinc continents”, ha explicat Riera.
“Totes les presentadores d'enguany de La Mercè són dones. La llibertat que tenen ens faran reflexionar que fa molts anys que no s'han escoltat”, ha apuntat Almirall.
20S
Un dia també en el que ens hem fet ressó de la reivindicació del 20 de setembre, amb el periodista Jordi Sans: “Els líders naturals estan a la segona línea o directament estan a la presó. Fets com la manifestació d’ahir demostra que hi ha un gruix social que té l’objectiu a llarg termini de la independència.
Mataronina, compositora, cantant: Gessamí Boada ha presentat aquest any el seu primer disc jazzístic White Flowers, i ens l’ha presentat a l’espai Nous Estels.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció