En directe

Cocodril Club

RÀDIO ESTEL

"L'obra mercedària, un arbre frondós als cinc continents"

Aquest divendres, a punt pel pregó de l’actriu barcelonina i lluitadora pels drets de les dones Leticia Dolera, hem parlat a A Primera Hora d’una de les…

21 setembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest divendres, a punt pel pregó de l’actriu barcelonina i lluitadora pels drets de les dones Leticia Dolera, hem parlat a A Primera Hora d’una de les festes grans de la capital catalana, la festivitat de la Mercè, des de dos àmbits.
Hem parlat amb Ignasi Riera, president de la Germandat de la Mercè, i amb Marta Almirall, directora artística de Mercè Art de Carrer.
"Estem celebrant els 800 anys. Avui l'obra mercedària és un arbre frondós que es ramifica als cinc continents”, ha explicat Riera.
“Totes les presentadores d'enguany de La Mercè són dones. La llibertat que tenen ens faran reflexionar que fa molts anys que no s'han escoltat”, ha apuntat Almirall.
20S
Un dia també en el que ens hem fet ressó de la reivindicació del 20 de setembre, amb el periodista Jordi Sans: “Els líders naturals estan a la segona línea o directament estan a la presó. Fets com la manifestació d’ahir demostra que hi ha un gruix social que té l’objectiu a llarg termini de la independència.
Mataronina, compositora, cantant: Gessamí Boada ha presentat aquest any el seu primer disc jazzístic White Flowers, i ens l’ha presentat a l’espai Nous Estels.

Més actualitat

SOCIETAT

Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, sobre l'autobús bolcat a la C-32 amb desenes de ferits: “Temíem el pitjor!” 

En una entrevista a Ràdio Estel, Amor desconeix les causes de per què l’autobús ha bolcat a la C-32 entre Pineda de Mar i Tordera

16 juliol 2024

Redacció

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció