En directe

El Rosari

RÀDIO ESTEL

"L'obra mercedària, un arbre frondós als cinc continents"

Aquest divendres, a punt pel pregó de l’actriu barcelonina i lluitadora pels drets de les dones Leticia Dolera, hem parlat a A Primera Hora d’una de les…

21 setembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest divendres, a punt pel pregó de l’actriu barcelonina i lluitadora pels drets de les dones Leticia Dolera, hem parlat a A Primera Hora d’una de les festes grans de la capital catalana, la festivitat de la Mercè, des de dos àmbits.
Hem parlat amb Ignasi Riera, president de la Germandat de la Mercè, i amb Marta Almirall, directora artística de Mercè Art de Carrer.
"Estem celebrant els 800 anys. Avui l'obra mercedària és un arbre frondós que es ramifica als cinc continents”, ha explicat Riera.
“Totes les presentadores d'enguany de La Mercè són dones. La llibertat que tenen ens faran reflexionar que fa molts anys que no s'han escoltat”, ha apuntat Almirall.
20S
Un dia també en el que ens hem fet ressó de la reivindicació del 20 de setembre, amb el periodista Jordi Sans: “Els líders naturals estan a la segona línea o directament estan a la presó. Fets com la manifestació d’ahir demostra que hi ha un gruix social que té l’objectiu a llarg termini de la independència.
Mataronina, compositora, cantant: Gessamí Boada ha presentat aquest any el seu primer disc jazzístic White Flowers, i ens l’ha presentat a l’espai Nous Estels.

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció