En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Lorenzo Quinn a l'A TOTA COSTA de Ràdio Estel

Aquest dissabte, 3 de maig, a partir de les 10h, participarà al programa "A TOTA COSTA" elconegut artista Lorenzo Quinn, fill del mític artor, Anthony…

2 maig 2014

Comparteix

Aquest dissabte, 3 de maig, a partir de les 10h, participarà al programa "A TOTA COSTA" elconegut artista Lorenzo Quinn, fill del mític artor, Anthony Quinn.

Lorenzo Quinn, prestigiósescultor, nascut a Roma l’any 1966, i fill del famós actor Anthony Quinn, s’ha consagrat dins el món de l’art gràcies a les seves obres, que mostren lesemocions d’una forma molt íntima.

Amb 21 anys va admirar lasocietat novaiorquesa i va crear una obra per a les NacionsUnides, de la qual posteriorment se’n va fer un segell. També va fer unaescultura per encàrrec del Vaticà, en honor al vuitè centenari de lamort de Sant Antoni, la qual va ser beneïda pel Sant Pare icol·locada a la basílica.


Les seves obreshan estat exposades als cincs continents, però no havia creat mai una galeriad’art, fins l’any 2007, gràcies a l’amistat ambuna família d’Almenar, municipi de la comarca del Segrià, en què esva inaugurar la galeria Rafart Gallery, amb més de 100 obres originals del’artista.

Lorenzo Quinn, ens parlarà dels seus 25 anys de carrera i també de la seva afició al submarinisme.

Més actualitat

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024