En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

L'ultradreta a l'Estat Espanyol s'amaga sota el paraigua de la centre dreta

El titular crida l'atenció. Però res més lluny de la realitat, segons explica en Jordi Borràs, fotoperiodista especialitzat en grups ultres i protagonista del Compromís…

10 octubre 2016

Comparteix

El titular crida l'atenció. Però res més lluny de la realitat, segons explica en Jordi Borràs, fotoperiodista especialitzat en grups ultres i protagonista del Compromís Ciutadà la setmana del 12 d'octubre. Ho contrasta amb estadístiques i dades aportades per organismes públics. I arriba a demostrar com els ciutadans amb una ideologia ultra se senten còmodes amb el discurs de partits com el PP i C's.

Al llarg d'aquesta setmana parlarem d'això. I de com s'estructura l'ultra dreta a Catalunya, Espanya i Europa.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció