En directe

El diumenge a Montserrat

RÀDIO ESTEL

"Mai, mai m’acabo d'acostumar a tocar a la Sagrada Família"

“L’ecumenisme no és una mena de teologia per fer servir a les classes, sinó un estil de viure. Jo, quan veig un luterà, un baptiste……

18 gener 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
L’ecumenisme no és una mena de teologia per fer servir a les classes, sinó un estil de viure. Jo, quan veig un luterà, un baptiste… (...) no haig de veure un enemic, ni un que pensa diferent que jo, sinó un que estima Déu apassionadament”. Amb aquest Pensament del Dia de Jaume Gonzalez Agápito, delegat d’ecumenisme de l’Arquebisbat de Barcelona, hem arrencat la Fórmula Estel d’aquest 18 de gener del 2018. Avui comencen els vuit dies de pregària per la unitat dels cristians. La proposta té lloc sempre entre les festivitats de la confessió de Sant Pere i la conversió de Sant Pau, és a dir, fins al 25 de gener. Aquesta tarda es farà una Celebració de la Paraula a diverses catedrals de Catalunya.
Recentment han aparegut les nominacions a Grammy d’aquest any i el disc Cantates Sagrades de Bach i Telemann ha estat nominat al Premi Grammy 2018 en la categoria Best Classical Solo Vocal Album, un disc que compta amb la participació de l’organista Juan de la Rubia: “És un orgull, un orgull compartit amb tota l’orquestra barroca”. Els premis Grammy, d’una importància comparable als Òscars en la indústria del cinema, es donaran a conèixer en l'acte el diumenge 28 de gener al Madison Square Garden de Nova York
A la Fórmula Estel de RàdioEstel, De La Rubia ha afegit: “Sempre m’he considerat un organista bastant versàtil, o almenys m’agraden aquests tipus d’incursions, no només com intèrpret, sinó com director de música barroca”. Juan de la Rubia és, a més, organista titular de la Sagrada Família: “Tocar a la Sagrada Família és una cosa a la que mai, mai m’acabo d’acostumar, des de fa 6 anys”.
 
A El Comentari de l’Actualitat, Contxita Peña, degana del Col·legi oficial de treballadors socials de Catalunya, ha valorat la proposta de la ministra Fatima Bañez de comptar tota la vida laboral per la jubilació: “Si realment, en el desplegament de la llei el propi treballador pot escollir el càlcul, és una avantatge. No obstant, apostem més per models de garantia social que reconegui igualtat de condicions per col·lectius més vulnerables: dones, aturats, persones amb vida laboral més variable i inestable”
 
Avui en la secció habitual dels dijous, hem repassat el numero 2.000 del Catalunya Cristiana, i Carme Munté, cap de Redacció, ha narrat la seva experiència, que es remonta a fa 20 anys.
 
Recupera l’hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció