En directe

Fabricació pròpia

BISBATS

Mans Unides organitza 10 passejades solidàries a diversos pobles de Lleida

Dins el marc del 60è aniversari de Mans Unides, el dilluns 4 de març la delegació de Lleida de Mans Unides va presentar una nova…

5 març 2019

Redacció

Comparteix
Dins el marc del 60è aniversari de Mans Unides, el dilluns 4 de març la delegació de Lleida de Mans Unides va presentar una nova proposta per recaptar fons per a un projecte solidari a l'Índia. Aquesta iniciativa, com van explicar els organitzadors, consistirà en deu passejades que es faran el proper 7 d'abril a deu pobles diferents dins la província de Lleida, i es farà simultàniament a 40 ciutats més de l'Estat.
La presentació d'aquesta proposta va anar a càrrec de Francesc Piqué, voluntari de Mans Unides, i de Rosa Pla, presidenta de l'entitat a Lleida. El primer va ser l'encarregat d'explicar que les inscripcions per participar-hi es podran fer a la pàgina web a partir dels propers dies. Per la seva banda, Rosa Pla va aprofitar per exposar que els beneficis es destinaran principalment a fomentar microcrèdits per a projectes agrícoles, entre altres iniciatives.
Les passejades tindran lloc a Torregrossa, Almacelles, Alcoletge, les Borges Blanques, Alcarràs, Alguaire, Torrefarrera, Alpicat, Maials i Alfarràs.

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció