En directe

La Missa de cada dia

BISBATS

Mans Unides organitza 10 passejades solidàries a diversos pobles de Lleida

Dins el marc del 60è aniversari de Mans Unides, el dilluns 4 de març la delegació de Lleida de Mans Unides va presentar una nova…

5 març 2019

Redacció

Comparteix
Dins el marc del 60è aniversari de Mans Unides, el dilluns 4 de març la delegació de Lleida de Mans Unides va presentar una nova proposta per recaptar fons per a un projecte solidari a l'Índia. Aquesta iniciativa, com van explicar els organitzadors, consistirà en deu passejades que es faran el proper 7 d'abril a deu pobles diferents dins la província de Lleida, i es farà simultàniament a 40 ciutats més de l'Estat.
La presentació d'aquesta proposta va anar a càrrec de Francesc Piqué, voluntari de Mans Unides, i de Rosa Pla, presidenta de l'entitat a Lleida. El primer va ser l'encarregat d'explicar que les inscripcions per participar-hi es podran fer a la pàgina web a partir dels propers dies. Per la seva banda, Rosa Pla va aprofitar per exposar que els beneficis es destinaran principalment a fomentar microcrèdits per a projectes agrícoles, entre altres iniciatives.
Les passejades tindran lloc a Torregrossa, Almacelles, Alcoletge, les Borges Blanques, Alcarràs, Alguaire, Torrefarrera, Alpicat, Maials i Alfarràs.

Més actualitat

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció

CULTURA

TEATRE

Sergi López: "El teatre apolític és el més fatxa que hi ha"

L'actor Sergi López als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'actor Sergi López fa al programa 'La Caravana' un al·legat a favor de la cultura i de la societat que es mulla. "El que fem no pot ser inofensiu"

19 juny 2024

Redacció