En directe

Cocodril Club

SOLIDARITAT

Mans Unides presenta la web "El Supermissioner"

Donar a conèixer la feina que fan les contraparts de Mans Unides. Aquesta és la intenció del nou projecte digital de l'entitat, la web El…

28 setembre 2018

Redacció

Comparteix

Donar a conèixer la feina que fan les contraparts de Mans Unides. Aquesta és la intenció del nou projecte digital de l'entitat, la web El Supermissioner, que s'acaba de presentar públicament.

En aquesta web els usuaris posen a prova les seves conviccions mitjançant una sèrie de preguntes i poden apropar-se a la tasca i la realitat quotidianes de persones com Iñaki Alegría, pediatra i director mèdic a l'Hospital de Gambo a Etiòpia, i col·laborador de Mans Unides des de fa més d'un lustre.

El Dr. Alegría ha estat un dels protagonistes de la presentació de la web. Davant d'un auditori ple, el cooperant català ha emocionat el públic amb les seves experiències a Etiòpia, un dels països del món que acull més refugiats.

La germana Viqui Molins també ha participat en la posada de llarg d'aquest projecte digital i ha compartit la seva experiència a Angola i al barri del Raval de Barcelona, on treballa des de fa 40 anys.

El Supermissioner és una iniciativa conjunta de Mans Unides Barcelona i l'agència digital Eleven Adworks, que han unit forces per amplificar la tasca que desenvolupa Mans Unides arreu del món i fer visible la magnífica feina de tantes persones anònimes i invisibles per al gran públic.

Més actualitat

RELIGIÓ

El responsable del Sosteniment de l'Església anima tothom a "conèixer la feina de l'Església i marcar la X a la Declaració de la Renda

marcar la x a la declaració de la renda

Vicente Rebollo, també bisbe de Tarassona, recorda que els contribuents poden destinar un 0,7 % dels impostos a l'Església i un altre 0,7 a altres finalitats d'interès social

19 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

‘Una ombra blanca’ és la nova novel·la de Carme Riera, escriptora, membre de la Reial Acadèmia Espanyola i Premi Nacional de Cultura

19 abril 2024

ECONOMIA I FINANCES

El comitè d’empresa de l’antiga Nissan dona per fet que el miler d’exempleats seran contractats 

acord entre Chery i Ebro

En una entrevista a Ràdio Estel, Miguel Ruiz, membre del comitè i secretari general de SIGEN-USOC de Nissan a Barcelona ha valorat la reindustrialització de “titànica”

19 abril 2024

Redacció