En directe

El Rosari

SOLIDARITAT

Mans Unides presenta la web "El Supermissioner"

Donar a conèixer la feina que fan les contraparts de Mans Unides. Aquesta és la intenció del nou projecte digital de l'entitat, la web El…

28 setembre 2018

Redacció

Comparteix

Donar a conèixer la feina que fan les contraparts de Mans Unides. Aquesta és la intenció del nou projecte digital de l'entitat, la web El Supermissioner, que s'acaba de presentar públicament.

En aquesta web els usuaris posen a prova les seves conviccions mitjançant una sèrie de preguntes i poden apropar-se a la tasca i la realitat quotidianes de persones com Iñaki Alegría, pediatra i director mèdic a l'Hospital de Gambo a Etiòpia, i col·laborador de Mans Unides des de fa més d'un lustre.

El Dr. Alegría ha estat un dels protagonistes de la presentació de la web. Davant d'un auditori ple, el cooperant català ha emocionat el públic amb les seves experiències a Etiòpia, un dels països del món que acull més refugiats.

La germana Viqui Molins també ha participat en la posada de llarg d'aquest projecte digital i ha compartit la seva experiència a Angola i al barri del Raval de Barcelona, on treballa des de fa 40 anys.

El Supermissioner és una iniciativa conjunta de Mans Unides Barcelona i l'agència digital Eleven Adworks, que han unit forces per amplificar la tasca que desenvolupa Mans Unides arreu del món i fer visible la magnífica feina de tantes persones anònimes i invisibles per al gran públic.

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció