En directe

Fabricació pròpia

POLÍTICA

Manuel Milián Mestre, exdiputat del PP, titlla de "miserables" Casado i Teodoro Garcia-Egea

El fundador del partit ha dit a Ràdio Estel que està trist després de veure com els dos dirigents malmeten una obra política de tants anys

18 febrer 2022

Redacció

Comparteix

El fundador del PP i exdiputat de la mateixa formació, Manuel Milián Mestre, s'ha mostrat "trist" per la guerra oberta al PP entre el president Pablo Casado i la presidenta de Madrid Isabel Díaz Ayuso.

Durant la seva intervenció a la tertúlia del programa d''El Matí a Ràdio Estel', Milián Mestre ha reconegut que està dolgut en veure com s'està "malmetent l'obra de 40 anys" creada per les persones que van fundar el partit i lamenta que el futur estigui en mans de "dos miserables" que "fan mal" al partit, en referència a Casado i al secretari general del PP, Teodoro Garcia-Egea.

Manuel Milián Mestre als estudis de Ràdio Estel el 18 de febrer de 2022

De fet, Mestre ha culpabilitzat Garcia Egea de crear aquest "clímax de confrontació constant" i "no entén" que el president Casado li segueixi el joc. Considera que els dos dirigents "no han fet res" i que només són "usufructuaris de la feina que es va fer als anys 70".

A més, Manuel Milián Mestre assegura "estar cansat" de veure "les misèries que han envoltat el partit" durant els darrers anys i ha avisat que està preparant un llibre, que es dirà "el funeral de la 'gaviota'", on farà públic informes i documents que té sobre el partit popular i on s'explica la deriva dels darrers anys.

"Si Ayuso ha fet una arbitrarietat i això pot ser encausat, ho serà. Però si no és veritat, és per liquidar tota la tropa de Gènova"

Sobre la guerra entre els dos dirigents, l'expopular ha dit que "Si Ayuso ha fet una arbitrarietat i això pot ser encausat, ho serà. Però si no és veritat, és per liquidar tota la tropa de Gènova". Tot seguit ha estat contundent i ha dit que "la desgràcia del PP es diu 'Nuevas Generaciones' i l'altra, José María Aznar".

1a part de la tertúlia de l'informatiu d'El Matí a Ràdio Estel'_18 febrer 2022

0:00 / 0:00

2a part de la tertúlia de l'informatiu d'El Matí a Ràdio Estel_18 febrer 2022

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció