En directe

Fórmula Estel

POLÍTICA

Manuel Milián Mestre, exdiputat del PP, titlla de "miserables" Casado i Teodoro Garcia-Egea

El fundador del partit ha dit a Ràdio Estel que està trist després de veure com els dos dirigents malmeten una obra política de tants anys

18 febrer 2022

Redacció

Comparteix

El fundador del PP i exdiputat de la mateixa formació, Manuel Milián Mestre, s'ha mostrat "trist" per la guerra oberta al PP entre el president Pablo Casado i la presidenta de Madrid Isabel Díaz Ayuso.

Durant la seva intervenció a la tertúlia del programa d''El Matí a Ràdio Estel', Milián Mestre ha reconegut que està dolgut en veure com s'està "malmetent l'obra de 40 anys" creada per les persones que van fundar el partit i lamenta que el futur estigui en mans de "dos miserables" que "fan mal" al partit, en referència a Casado i al secretari general del PP, Teodoro Garcia-Egea.

Manuel Milián Mestre als estudis de Ràdio Estel el 18 de febrer de 2022

De fet, Mestre ha culpabilitzat Garcia Egea de crear aquest "clímax de confrontació constant" i "no entén" que el president Casado li segueixi el joc. Considera que els dos dirigents "no han fet res" i que només són "usufructuaris de la feina que es va fer als anys 70".

A més, Manuel Milián Mestre assegura "estar cansat" de veure "les misèries que han envoltat el partit" durant els darrers anys i ha avisat que està preparant un llibre, que es dirà "el funeral de la 'gaviota'", on farà públic informes i documents que té sobre el partit popular i on s'explica la deriva dels darrers anys.

"Si Ayuso ha fet una arbitrarietat i això pot ser encausat, ho serà. Però si no és veritat, és per liquidar tota la tropa de Gènova"

Sobre la guerra entre els dos dirigents, l'expopular ha dit que "Si Ayuso ha fet una arbitrarietat i això pot ser encausat, ho serà. Però si no és veritat, és per liquidar tota la tropa de Gènova". Tot seguit ha estat contundent i ha dit que "la desgràcia del PP es diu 'Nuevas Generaciones' i l'altra, José María Aznar".

1a part de la tertúlia de l'informatiu d'El Matí a Ràdio Estel'_18 febrer 2022

0:00 / 0:00

2a part de la tertúlia de l'informatiu d'El Matí a Ràdio Estel_18 febrer 2022

0:00 / 0:00

Més actualitat

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024