En directe

Fórmula Estel

POLÍTICA

Manuel Reyes: "L'independentisme encara té molta força a Madrid"

El president del PP a Barcelona nega que el procés català "s'hagi acabat", tot i la falta de majoria absoluta al 12-M dels independentistes: "Ja ens agradaria"

16 maig 2024

Redacció

Comparteix

El president del PP a Barcelona i alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, ha avisat que "l'independentisme encara té molta força a Madrid". En una entrevista al programa La Caravana de Ràdio Estel, el membre de l'executiva del PP a Catalunya (PPC) ha negat que el procés català s'hagi acabat, tot i que la majoria independentista no sumi majoria absoluta a les eleccions del 12 de maig: "Ja ens agradaria", ha remarcat Reyes.

Manuel Reyes, alcalde de Castelldefels i membre de l'executiva del PP | ACN
Manuel Reyes, alcalde de Castelldefels i membre de l'executiva del PP | ACN

El futur diputat popular al Parlament ha valorat que els resultats del partit popular, amb 15 escons, es deuen al fet que el missatge del partit durant la campanya electoral "ha sigut positiu, per construir una política de primera amb qüestions prioritàries com la salut o la inseguretat".

També creu que la implicació del líder del partit, Alberto Núñez Feijóo, a la campanya els ha beneficiat. "Molta gent veu que el govern d'Espanya no està fent bé les coses i potser un canvi aquí a Catalunya és el principi d'un canvi al capdavant d'Espanya".

"Que el PPC no estigui a la futura Mesa del Parlament no serà normalitat democràtica"

Reyes ha negat que s'hagin trobat amb el PSC per parlar de la investidura de Salvador Illa, però demana "fets i no paraules" als socialistes si volen seure a taula per negociar.

El president del PP a Barcelona ha remarcat que si el PPC no està a la futura Mesa del Parlament "no serà normalitat democràtica": "Nosaltres no demanem una cadira, per resultat ens toca i entenem que no hi haurà cap cordó sanitari contra el PP", ha sentenciat.

Entrevista a Manuel Reyes, president del PP a Barcelona i alcalde de Castelldefels

0:00 / 0:00

Més actualitat

Sense categoria

Rodrigo Cortés: "No m'agraden els autors ni els cineastes torturadors"

Parlem amb el cineasta Rodrigo Cortés del seu procés d'escriptura, ara que publica 'Cuentos Telúricos', una antologia de contes entre la fantasia i la realitat amb un punt d'humor

29 maig 2024

URBANISME

L’Ajuntament de Barcelona no pot obligar a la Sagrada Família a pagar les expropiacions per l’escalinata del carrer Mallorca 

La utilitat pública del temple per la ciutat és la clau perque el cost de l’operació sigui compartit entre el consistori i la Sagrada Família

29 maig 2024

Redacció

MOBILITAT

Tito Álvarez, portaveu d'Elite Taxi, contra les plataformes digitals VTC: "No falten taxis a Barcelona"

manifestació de taxis a Barcelona contra les plataformes digitals de VTC el 2022

En una entrevista a Ràdio Estel, el portaveu dels taxis demana una regulació d’aquestes plataformes digitals de VTC

28 maig 2024

Redacció