En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Marcel·lí Joan, nou director general d'Afers Religiosos

El govern català ha nomenat aquest dimarts Marcel•lí Joan nou director general d’Afers Religiosos de la Generalitat en substitució d’Enric Vendrell. El periodista, llicenciat per…

12 juny 2018

@IgnasiMiranda

Comparteix
El govern català ha nomenat aquest dimarts Marcel•lí Joan nou director general d’Afers Religiosos de la Generalitat en substitució d’Enric Vendrell. El periodista, llicenciat per la Universitat Autònoma de Barcelona, és professor de postgrau de Comunicació Institucional i Religió en l’Era Digital a la Universitat Ramón Llull. En l’àmbit eclesial, va ser secretari del Consell Pastoral Diocesà de Barcelona i delegat de Mitjans de Comunicació de l’Arquebisbat. També va participar els anys 90 en la Comissió Preparatòria del Concili Provincial Tarraconense, i és també un dels impulsors del document El fet religiós a la Catalunya del futur.
En l’àmbit de la joventut i la cooperació, Marcel·lí Joan és president de l’Associació Josep Ramón Zudaire de l’Hospitalet de Llobregat, i ha estat patró de la Fundació Akwaba, dedicada al tercer i quart món. A més, és membre del Grup Sant Jordi de Promoció i Defensa dels Drets Humans, i se'l considera un home molt proper al bisbe Joan Carrera, que va morir l'any 2008. El govern català destaca l’experiència del nou director en l’àmbit públic, ja que va ser adjunt al primer director general d’Afers Religiosos de la Generalitat Ignasi García Clavel, entre els anys 2000 i 2004, cap de Premsa i Relacions Públiques de la Direcció general de Joventut, responsable de Relacions Externes de la Direcció General de Serveis Penitenciaris i Rehabilitació i també cap de premsa de la Delegació Territorial de la Generalitat a Barcelona.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció