En directe

Fabricació Pròpia

AUDIOS

Mari Pau Huguet: "No diria que no a una altra cadena"

La presentadora no descarta deixar TV3, si li arriba una oferta interessant

11 gener 2024

Comparteix
Mari Pau Huguet

Mari Pau Huguet té ganes de tornar a fer televisió. Tot i que confessa que li agradaria fer-ho a TV3, la presentadora no tanca la porta a cap oportunitat professional. Fins i tot, si arriba des d'una altra cadena i això l'obliga a deixar la televisió on va començar. Això sí, té clar que hauria de ser amb un projecte interessant i "no, a qualsevol preu". De fet, la presentadora ja va tenir fa anys dues propostes per marxar de TV3: la primera, per anar a la cadena FOX, a Miami, i la segona, per presentar El diario de Patricia a Antena 3. Però va preferir quedar-se a casa, tal com ha explicat en una entrevista al programa Fabricació pròpia.

Una oportunitat de fer les Amèriques

De la proposta de Miami, la presentadora afirma que "me n'he penedit sempre. En aquell moment no podia deixar el vaixell que era el magazín de tarda". I és que se sentia responsable amb el programa que estava fent i no va veure clar marxar a Amèrica. Segons Mari Pau Huguet, "després t'adones que no hagués passat res perquè jo tenia la garantia que si la cosa no funcionava o no m'acabava d'agradar, jo tornava a la tele i em tornaven a acceptar".

Mari Pau Huguet en l'actualitat

Actualment, la presentadora de programes com ara La tarda amb Mari Pau Huguet, Com a casa o Bojos pel ball, entre d'altres, continua treballant a la televisió pública catalana. Concretament, al Servei d'Atenció a l'Audiència des d'on contesta les queixes, les peticions i els dubtes dels espectadors. A banda, estudia teatre musical a l'escola de Coco Comín, parla més de cinc idiomes i col·labora en diversos mitjans de comunicació. També ha explicat que és una enamorada de la ràdio. De fet, fa només uns mesos va entrar per sorpresa al programa Fabricació Pròpia, convidada pel col·laborador de premsa del cor Jaume Borja.

Entrevista a Mari Pau Huguet al programa Fabricació pròpia

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

Mari Pau Huguet entra per sorpresa a Fabricació Pròpia

Mari Pau Huguet

La periodista i presentadora entra per sorpresa a la secció del cor, conduïda per Jaume Borja

21 setembre 2023

AUDIOS

Coco Comin: "Si jo deixo de treballar, deixa de treballar molta gent"

Coco Comin: "Si jo deixo de treballar, deixa de treballar molta gent"

La fundadora de ‘Coco Comín Escola d’Arts Escèniques’, presenta un nou musical: 'Oliver Twist - Christmas Story'

14 desembre 2023