En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

Maria del Mar Bonet, investida Doctora Honoris Causa per la Universitat de les Illes Balears

Aquest dijous, a les 19.30 hores, la cantautora Maria del Mar Bonet rep el títol de Doctora Honoris Causa al campus de la Universitat de…

19 febrer 2015

Comparteix
Aquest dijous, a les 19.30 hores, la cantautora Maria del Mar Bonet rep el títol de Doctora Honoris Causa al campus de la Universitat de les Illes Balears. En declaracions a Ràdio Estel, ha manifestat, s'ha mostrat molt satisfeta pel reconeixement. “Estic molt honorada d’aquest doctorat, estic molt agraïda sobretot perquè és a casa meva, és a Mallorca, i estic molt contenta”, ha assegurat.
El Consell de Govern de la Universitat de les Illes Balears ha destacat la seva reivindicació i defensa de la llengua i cultura catalanes, la recuperació i difusió de la cultura de les Illes Balears, la col·laboració amb artistes de molt distinta procedència mundial i l’estreta relació amb la UIB i de manera especial amb la seva Coral.
Escolta l’entrevista a Maria del Mar Bonet (des del minut 33'00").

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció