En directe

La Missa de cada dia

RÀDIO ESTEL

Marià Marí: “El dia de Sant Jordi és imbatible”

Un dia en el que estem en ressaca de Sant Jordi i després de saber els autors més venuts com Rafel Nadal, Silvia Soler, Jordi…

24 abril 2019

Comparteix
Un dia en el que estem en ressaca de Sant Jordi i després de saber els autors més venuts com Rafel Nadal, Silvia Soler, Jordi Cabré o Albert Espinosa al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat de com va anar la venta de llibres durant la Diada de Sant Jordi amb Marià Marí, secretari tècnic del gremi de llibreters. 
Rafel Nadal ha fet bons els pronòstics i ha situat la seva última novel·la com la més venuda. Albert Espinosa ha repetit els èxits d'altres diades de Sant Jordi, i s'ha situat com el llibre de ficció en castellà més venut. Marià Marí ha explicat que la festivitat de Sant Jordi és gairebé com el dia de Nadal. Quan cau en festiu has de fer una estratègia, i quan cau entre setmana, que la gent treballa has der fer una altra.  El que queda clar és que Sant Jordi és imbatible, la gent sempre surt a gaudir de la diada. Segons Marí, una de les coses més impactants del dia de Sant Jordi, és que “no estem mercantilitzats per un gran best seller, sinó que tenim varietat de gèneres”.
Aquest dimecres també hem analitzat els dos debats seguits que s’han produït a TVE i a A3Media amb els candidats al proper govern de la Moncloa. Ens ha fet el comentari de tot plegat el politòleg Xavier Torrens.I, com cada dimecres, ens ha visitat el jurista i professor de l’ISCREB, Eulogi Broto, per analitzar l’actualitat, en clau jurídica.
Pots tornar escoltar el programa AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció