En directe

Fórmula Estel

AUDIOS

Sense categoria

Màrius Carol: "Els polítics haurien de tenir salaris millors"

El periodista Màrius Carol creu que els polítics ho tenen difícil perquè cobren poc i per la pressió dels mitjans i les xarxes socials

30 abril 2024

Redacció

Comparteix
Màrius Carol presenta el llibre 'Crónica de la España que dialoga' als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

El periodista Màrius Carol acaba de presentar el llibre Crónica de la España que dialoga. Un recull de converses i reflexions amb José Luis Rodríguez Zapatero. Segons ell, un "optimista antropològic". Un president del govern que és clau en la història de l’Espanya contemporània, i que dotze anys després de deixar de ser-ho, continua representant una de les figures més rellevants i influents del PSOE.

"Vaig pensar que Pedro Sánchez plegava"

En una entrevista al 'Fabricació Pròpia' de Ràdio Estel admet que es pensava que Pedro Sánchez anunciaria la seva dimissió dilluns. "Vaig pensar que Pedro Sánchez plegava. Fins i tot, li vaig enviar un missatge i ara quan torno a llegir la resposta veig que hi deia: «calma, tranquil·litat, ja veurem»".

"És important que entenguem que necessitem polítics ben preparats. Segurament, els hauríem de protegir una mica més"

Precisament, amb motiu de la crisi de Sánchez, el periodista creu que és important que entenguem que necessitem polítics ben preparats. "Segurament, els hauríem de protegir una mica més", comenta. I és que Màrius Carol creu que els polítics ho tenen difícil perquè cobren poc i per la pressió dels mitjans i les xarxes socials.

Màrius Carol: "Els polítics haurien de tenir salaris millors"

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció