En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Meditació bíblica sobre la façana de la Passió de la Sagrada Família

Amb motiu de la celebració de la III Setmana de laBíblia, que començarà el 26 de novembre i durarà fins al 2 de desembre, lamajoria…

12 novembre 2018

Macià

Comparteix

Amb motiu de la celebració de la III Setmana de laBíblia, que començarà el 26 de novembre i durarà fins al 2 de desembre, lamajoria de les diòcesis catalanes han preparat diverses activitats per difondrela paraula de Déu, que és el principal objectiu d’aquesta efemèride.

En el cas de la diòcesi de Barcelona, l’acte central dela Setmana de la Bíblia tindrà lloc el dimarts 27 a les 20h, a la basílica dela Sagrada Família. L’acte el presidirà el cardenal Omella, i constarà d’unameditació bíblica sobre la façana de la Passió de la Sagrada Família a càrrecdel Dr. Armand Puig, rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià. A més,l’organista Juan de la Rubia acompanyarà al públic amb diverses improvisacions,que farà a partir del text. L’assistència és gratuïta, però cal demanarinvitacions prèviament a través de la web www.setmanadelabiblia.cat.

La Setmana de la Bíblia d’aquest any se celebra sota ellema "La Paraula és molt a prop teu" (Dt 30,14), i compta amb el suport de laConferència Episcopal Tarraconense i cinc entitats promotores més: l’Abadia deMontserrat, l’Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica,l’Editorial Claret, i Catalunya Cristiana-Ràdio Estel. Una de les novetats d’aquestany és la distribució gratuïta del llibre dels Fets dels Apòstols, que es potadquirir a les parròquies però també a la seu de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, a Barcelona (C/Comptes deBell-Lloc 67-69).

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció