En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Meditació bíblica sobre la façana de la Passió de la Sagrada Família

Amb motiu de la celebració de la III Setmana de laBíblia, que començarà el 26 de novembre i durarà fins al 2 de desembre, lamajoria…

12 novembre 2018

Macià

Comparteix

Amb motiu de la celebració de la III Setmana de laBíblia, que començarà el 26 de novembre i durarà fins al 2 de desembre, lamajoria de les diòcesis catalanes han preparat diverses activitats per difondrela paraula de Déu, que és el principal objectiu d’aquesta efemèride.

En el cas de la diòcesi de Barcelona, l’acte central dela Setmana de la Bíblia tindrà lloc el dimarts 27 a les 20h, a la basílica dela Sagrada Família. L’acte el presidirà el cardenal Omella, i constarà d’unameditació bíblica sobre la façana de la Passió de la Sagrada Família a càrrecdel Dr. Armand Puig, rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià. A més,l’organista Juan de la Rubia acompanyarà al públic amb diverses improvisacions,que farà a partir del text. L’assistència és gratuïta, però cal demanarinvitacions prèviament a través de la web www.setmanadelabiblia.cat.

La Setmana de la Bíblia d’aquest any se celebra sota ellema "La Paraula és molt a prop teu" (Dt 30,14), i compta amb el suport de laConferència Episcopal Tarraconense i cinc entitats promotores més: l’Abadia deMontserrat, l’Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica,l’Editorial Claret, i Catalunya Cristiana-Ràdio Estel. Una de les novetats d’aquestany és la distribució gratuïta del llibre dels Fets dels Apòstols, que es potadquirir a les parròquies però també a la seu de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, a Barcelona (C/Comptes deBell-Lloc 67-69).

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció