En directe

El Matí a Ràdio Estel

SOLIDARITAT

Memòria de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils

Amb motiu del primer aniversari delsterribles atemptats de Barcelona i Cambrils, diverses entitats han anunciat queorganitzaran vetlles de pregària i faran una ofrena floral a…

14 agost 2018

Macià

Comparteix

Amb motiu del primer aniversari delsterribles atemptats de Barcelona i Cambrils, diverses entitats han anunciat queorganitzaran vetlles de pregària i faran una ofrena floral a la Rambla per expressarla seva solidaritat i memòria cap a totes les víctimes.

Entre aquestes associacions destacala Comunitat de Sant’Egidio, que el dia 16 d’agost celebrarà una Pregària perla Pau a la basílica de Sant Just (20.30h), mitja hora després de fer l’ofrenafloral a la Rambla, al mosaic Miró.

Tal com ha expressat en un comunicat,la Comunitat de Sant’Egidio vol recordar els atemptats, però també ensenyar quecal continuar treballant per l’acollida i la integració: «El gran mosaic de ladiversitat en què s’ha convertit Barcelona posa de manifest que és bonic ipossible viure junts. La diferència ens enriqueix, ens fa estar més segurs;estem convençuts que només el diàleg i la integració obren el camí de la pau».

Per altra banda, el bisbe deTerrassa, Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, també ha anunciat que aquest mateixdia participarà en els actes organitzats a la ciutat de Barcelona en recorddels atemptats. Igualment, se celebrarà una missa el dia 17 a les 9 del matí ala parròquia de Sant Pere de Rubí, on vivien dues de les víctimes mortals, i ales 8 del vespre Mons. Saiz Meneses presidirà l’eucaristia a la catedral deTerrassa en record de totes les víctimes. 

Així mateix, el cardenal JoanJosep Omella i el bisbe de Terrassa, Mons. Josep Àngel Saiz, acompanyats d’undels bisbes auxiliars de Barcelona, Mons. Sergi Gordo, i del bisbe auxiliar deTerrassa, Mons. Salvador Cristau, participaran a un acte convocat per l’Ajuntamentde Barcelona per recordar a les víctimes el dia 17 a dos quarts d’onze del matía Plaça Catalunya.

Més actualitat

"A Turquia trobarem destrucció, gent passant-ho molt malament i un escenari que no se li desitja a ningú"

Una imatge del terratrèmol a Turquia

Pere Frutos és el fundador de l'ONG K-9 Creixell, una unitat canina de rescat i salvament formada per voluntaris que viatja a Turquia per buscar supervivents del terratrèmol sota la runa

7 febrer 2023

Redacció

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció