En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

"Mercat de treball amb altament qualificats i altament precarietzats"

Encetem setmana a A Primera Hora parlant de la Plataforma Església pel Treball Decent, que va celebrar ahir diumenge una Jornada pel Treball Decent per…

8 octubre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Encetem setmana a A Primera Hora parlant de la Plataforma Església pel Treball Decent, que va celebrar ahir diumenge una Jornada pel Treball Decent per a denunciar la precarietat laboral i l’augment del fenomen dels treballadors pobres, a la parròquia de Santa Maria del Pi de Barcelona. Desirée Garcia, cap del programa de formació i inserció sociolaboral de Càritas Barcelona: 
“En la Plataforma, a nivell català i espanyol, estem liderant aquesta denúncia de la contínua vulneració dels drets laborals” i ha apuntat: “Amb la sortida econòmica (no social) de la crisi estem polaritzant el mercat de treball: altament qualificats i altament precarietzats”.
“És un pont a fumar”
Un dia en el que també hem parlat de salut, i és que en la darrera dècada s’han posat de moda les anomenades cigarretes electròniques. El Dr. Antoni Baena, Professor de Ciències de la Salut de la UOC i investigador de la Unitat de Control del Tabac de L’institut català d’oncologia, ha exposat: “Hi ha nous usuaris que no passen del tabac tradicional, sinó que directament entren a la cigarreta electrònica i és més fàcil passar a la cigarreta normal.
Els dilluns, A Primera Hora
Els dilluns ens visita el jurista Eulogi Broto per tal de comentar l’actualitat en clau jurídica, i rebem el Think Tank (Àngela, Ferran, Jesús i Roser), una tertúlia amb amics de més de 70 anys. 
Pots escoltar A Primera Hora
Foto: Càritas Diocesana de Barcelona

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció