En directe

Laudes

SOCIETAT

Merkel guanya i reneix la ultradreta: "Alemanya obre nova etapa"

Ottmar Breitenhuber, capellà de la Comunitat Alemanya de Barcelona, Guillem Pursals, politòleg, i Teresa Carreras, membre de la Junta de l’Associació de Periodistes Europeus a Catalunya, han…

25 setembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
Ottmar Breitenhuber, capellà de la Comunitat Alemanya de Barcelona, Guillem Pursals, politòleg, i Teresa Carreras, membre de la Junta de l’Associació de Periodistes Europeus a Catalunya, han coincidit en la idea que "Alemanya obre un nou cicle polític" després d'aquestes eleccions. Ha estat en el programa El Mirador de l'actualitat, on Breitenhuber ha qualificat de "força greu" l'entrada de la ultradreta al Buntestag dins un comportament electoral "on es veu més individualisme en la societat". En el mateix sentit, Pursals ha dit que "Alternativa per Alemanya ha tingut vot de reacció, procedent de l'abstenció i de tots els altres partits"

Carreras ha comentat, per la seva banda, que "encara no és descartable que els socialdemòcrates repeteixin coalició amb la Unió Cristianodemòcrata d'Angela Merkel, perquè és un escenari segurament més còmode per a la cancellera". Recordem que Angela Merkel i Martin Schültz s'han disputat en aquests comicis el lideratge d’una majoria en què el país es juga molt. La cancellera i candidata de la democristiana CDU ho té tot a favor per repetir. En el col·loqui, s'ha destacat la importància de la crisi dels refugiats i altres problemàtiques polítiques i socials.

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dilluns 25 de setembre.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció