En directe

Fabricació pròpia

ACCIÓ SOCIAL

Més de 550 infants i joves participen a Vacances per Créixer

Elbisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, va visitar el passat 3 d’agost elscasals d’estiu de l’Acadèmia Mariana i de l’Episcopal, que formen part de laFundació…

6 agost 2018

Macià Grau

Comparteix

Elbisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, va visitar el passat 3 d’agost elscasals d’estiu de l’Acadèmia Mariana i de l’Episcopal, que formen part de laFundació Verge Blanca. Després de saludar tant els participants com elsmonitors de les colònies, el prelat va aprofitar l’ocasió per conèixer elprojecte Vacances per Créixer, que des de fa 6 anys ajuda els infants i jovesen situació de risc social.

Aquestprojecte consisteix en una oferta molt variada de campaments i casals d’estiu,destinada exclusivament a infants i joves que provenen d’entitats i serveissocials d’atenció primària. L’objectiu principal és oferir-los un espai de transmissióde valors, de convivència i de creixement personal, que sovint no tots els nenspoden tenir per a la seva situació de precarietat i falta de recursos.  

Lanovetat d’enguany són els casals d’estiu que s’organitzaran per a 60 joves deprimer a quart d’ESO, on es treballarà l’art, els esports i l’educació emocionalcom a eina transformadora. D’altra banda, diversos centres educatius com l’EscolaBàfia o el Cep Episcopal ofereixen dins la mateixa fundació casals d’estiu gratuïtsamb un horari extens de 9 a 15 hores, amb dinar i esmorzar inclòs. En total,més de 550 infants i joves es beneficiaran aquest estiu dels serveis iiniciatives de la Fundació Verge Blanca, que les pot dur a terme gràcies alfinançament de l’Obra Social La Caixa i l’ajuda de Save the Children.

 

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció