En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Més que una figureta del pessebre, és un creient de soca-rel"

Feliç Sant Josep i feliç dia del Pare!  La Fórmula Estel d'aquest dilluns l'hem començat amb El Pensament del Dia d'Àngels Arrabal, membre de la…

19 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Feliç Sant Josep i feliç dia del Pare! 
La Fórmula Estel d'aquest dilluns l'hem començat amb El Pensament del Dia d'Àngels Arrabal, membre de la Comunitat del Santuari de Sant Josep de la Muntanya (Barcelona), "el primer santuari de tot el món eregit en honor i devoció a Sant Josep". Sant Josep, ha explicat Arrabal, "és quelcom més que una figureta del pessebre, és un creient de soca-rel que no va dubtar gens ni mica quan l'àngel li va fer saber la voluntat de Déu".
12a Jornada de Mestres i Professors de Religió
Aquest dissabte s’ha celebrat al Col·legi dels Jesuites de Sarria Sant Ignasi de Barcelona la Dotzena Jornada de Mestres i Professors de Religió de les diocesis amb seu a Catalunya. Pere Micaló, Coordinador del SIERC (Secretariat Interdiocesà d'Ensenyament de la Religió a Catalunya) i delegat episcopal d’ensenyament del bisbat de Girona, ha recollit les conclusions: "És important que els docents es puguin trobar, més enllà de l'espai de reflexió. Hem procurat que hi hagi uns llargs espais per a treballar això i compartir experiències. I ens hem preguntat: Com ho podem fer per apropar els alumnes a la classe de religió? Surten contents?".
Vladimir Putin serà president fins el 2024
Alexander Golovin, analista internacional i membre del grup Catalans lliures, ha fet El Comentari de l'Actualitat: "Putin ha ampliat una majoria, la més gran de la seva història, i l'abstenció ha baixat. L'autoritat i la legitimitat de Putin es veu clarament reforçada"
I l'hora informativa de la Fórmula l'hem tancat amb els 300 anys de la Construcció de la Capella de la Mare de Déu dels Dolors de Vilalba dels Arcs: "Hem tornat als orígens - ha narrat Margarita Sampé - Es fa el Rosari, una Missa amb rectors foranis del poble, i després es canta a la Verge dels Dolors. Per més endavant estem preparant una exposició".
Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció