En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

"Més que una figureta del pessebre, és un creient de soca-rel"

Feliç Sant Josep i feliç dia del Pare!  La Fórmula Estel d'aquest dilluns l'hem començat amb El Pensament del Dia d'Àngels Arrabal, membre de la…

19 març 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Feliç Sant Josep i feliç dia del Pare! 
La Fórmula Estel d'aquest dilluns l'hem començat amb El Pensament del Dia d'Àngels Arrabal, membre de la Comunitat del Santuari de Sant Josep de la Muntanya (Barcelona), "el primer santuari de tot el món eregit en honor i devoció a Sant Josep". Sant Josep, ha explicat Arrabal, "és quelcom més que una figureta del pessebre, és un creient de soca-rel que no va dubtar gens ni mica quan l'àngel li va fer saber la voluntat de Déu".
12a Jornada de Mestres i Professors de Religió
Aquest dissabte s’ha celebrat al Col·legi dels Jesuites de Sarria Sant Ignasi de Barcelona la Dotzena Jornada de Mestres i Professors de Religió de les diocesis amb seu a Catalunya. Pere Micaló, Coordinador del SIERC (Secretariat Interdiocesà d'Ensenyament de la Religió a Catalunya) i delegat episcopal d’ensenyament del bisbat de Girona, ha recollit les conclusions: "És important que els docents es puguin trobar, més enllà de l'espai de reflexió. Hem procurat que hi hagi uns llargs espais per a treballar això i compartir experiències. I ens hem preguntat: Com ho podem fer per apropar els alumnes a la classe de religió? Surten contents?".
Vladimir Putin serà president fins el 2024
Alexander Golovin, analista internacional i membre del grup Catalans lliures, ha fet El Comentari de l'Actualitat: "Putin ha ampliat una majoria, la més gran de la seva història, i l'abstenció ha baixat. L'autoritat i la legitimitat de Putin es veu clarament reforçada"
I l'hora informativa de la Fórmula l'hem tancat amb els 300 anys de la Construcció de la Capella de la Mare de Déu dels Dolors de Vilalba dels Arcs: "Hem tornat als orígens - ha narrat Margarita Sampé - Es fa el Rosari, una Missa amb rectors foranis del poble, i després es canta a la Verge dels Dolors. Per més endavant estem preparant una exposició".
Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció