En directe

Fórmula Estel

SOLIDARITAT

Messi, Eto'o i Zidane jugaran a Roma un Partit per la Pau

El pròxim 1 de setembre, a les 20.45 h, alguns dels millors jugadors de futbol del món saltaran a l'Estadi Olímpic de Roma per celebrar…

24 juliol 2014

Comparteix

El pròxim 1 de setembre, a les 20.45 h, alguns dels millors jugadors de futbol del món saltaran a l'Estadi Olímpic de Roma per celebrar un Partit Interreligiós per la Pau. Hi seran Messi, Buffon, Eto'o i Zidane, entre altres. També Zanetti, Pirlo, Nagatomo i Baggio. Aquest històric esdeveniment internacional, inspirat pel papa Francesc i organitzat per l'associació Scholas Ocurrentes i la Fundació PUPI, té com a principal objectiu afavorir la fraternitat entre els pobles. El missatge que es vol transmetre és clar: "La religió, sigui la que sigui, esdevé un element important d'unió i ajuda per a l'enriquiment tant en la vida quotidiana com en l'esport."

La idea d'aquest partit va néixer l'abril del 2013 quan el Papa es va trobar al Vaticà amb les seleccions de futbol argentina i italiana, que van jugar un partit benèfic a Roma. El futbolista Javier Zanetti, jugador argentí de l'Inter de Milà i catòlic compromès, va comentar-li al Papa la idea d'organitzar una gran trobada esportiva que unís persones de diverses religions. El resultat ha estat l'històric partit de futbol que el proper1 de setembre se celebrarà a Roma amb la participació d'alguns dels millors jugadors del món.

Les entrades per al partit interreligiós per la pau es posen a la venda el 25 de juliol i tot el que es recapti anirà destinat íntegrament a projectes de beneficència. L'encontre serà transmès en directe a Itàlia per la RAI. 

Més informació a la pàgina web del Partit Interreligiós per la Pau.

  

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció