En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

Millors moments, música i litúrgia marquen la programació de Nadal i Any Nou a Ràdio Estel

La graella nadalenca estarà en antena del 25 de desembre fins al dia 1 de gener de 2024

21 desembre 2023

Redacció

Comparteix

Tot i que el 2023 s'acaba, la programació a Ràdio Estel continua. Des del dia 25 i fins al dia 1 de gener de 2024, la ràdio omplirà l'antena amb els millors moments dels diferents programes i les entrevistes més curioses. A Nadal, també sonarà la millor selecció de cançons de Fórmula Estel, i no faltarà el servei litúrgic, espiritual i pastoral, perquè, qui ho vulgui, pugui viure aquestes festes amb la pregària.

Servei litúrgic i espiritual per Nadal

Quant al servei litúrgic, destaca la Missa per la Família oficiada pel cardenal Omella. El 30 de desembre a les 20 h, Ràdio Estel la retransmetrà des de la basílica de la Sagrada Família.

El dia de Nadal, la programació serà especial: la litúrgia pren el protagonisme a les 8.30 h amb les Laudes, la missa conventual des de la basílica de Santa Maria de Montserrat a les 11 h i les Vespres a les 18 h, amb una acurada selecció musical la resta del dia.

El dia 30 de desembre, Ràdio Estel retransmetrà la Missa per la Família oficiada pel cardenal Omella des de la Sagrada Família


El dia de Sant Esteve, la litúrgia torna al seu horari normal i la resta del dia tindrem de nou una acurada selecció musical.


A partir del dimecres 27, cada matí hi haurà el Rosari i les Laudes des de l'Abadia de Montserrat. Serà de 7 a 8 h del matí. Després, serà el torn de la música de Fórmula Estel de dilluns a divendres i fins a les 10 del matí. I de 10 a 14 h, el programa La Caravana oferirà els continguts més destacats, divertits i curiosos viscuts aquesta temporada. Novament, la millor música de Fórmula Estel serà de 14 a 15 h i més tard el Fabricació Pròpia agafarà el relleu a l'antena per fer un repàs als seus millors espais de 15 a 18 h. Cada dia, de dilluns a divendres, a les 18 h serà el torn de les entrevistes més interessants del Sense Distància, el programa d'actualitat religiosa capitanejat per Ignasi Miranda.


Des del dimarts 26 fins al dilluns 1 de gener de 2024, la litúrgia a l'antena de Ràdio Estel es materialitza amb les Vespres des de l'Abadia de Montserrat de 18.45 h i fins a les 20 h i, després, amb la missa des de la Catedral de Barcelona, emesa cada dia excepte el dissabte 30. A partir de les 20 h i ja fins a la matinada, la millor música dels 60 fins ara serà la protagonista amb el Cocodril Club i la nostra Fórmula Estel.

El cap de setmana

Tant dissabte com diumenge la programació religiosa tindrà diversos moments destacats. El primer, en començar el dia, a les 7 h, amb el Rosari i les Laudes des de l'Abadia de Montserrat. I el segon, a partir de les 18.45 h i fins a les 20 h amb les Vespres des de Montserrat i la Missa. També gaudirem de la Missa per la Família oficiada pel cardenal Omella a les 20 h des de la Sagrada Família i, diumenge, des de la Catedral de Barcelona. De cara a diumenge, de 10.30 h a 13 h es podrà escoltar La Taula de l'Evangeli i després El diumenge a Montserrat.


Pel que fa als programes, dissabte podrem escoltar de 8 h a 9 h Sons de la Terra i Escola de Família. I diumenge ens acompanyaran, Tot sardana, La Taula de l'Evangeli i El diumenge a Montserrat.

CONSULTA AQUÍ LA GRAELLA DE RÀDIO ESTEL

Més actualitat

POLÍTICA

"Tinc la sensació que Biden tornarà a guanyar"

eleccions als Estats Units 2024

Francesc Garriga, corresponsal de Catalunya Ràdio als Estats Units, s'aventura a fer un pronòstic del resultat i vaticina unes eleccions molt disputades

23 febrer 2024

Redacció

MEDI AMBIENT

Aigües Costa Brava – Girona descarta, de moment, comprar dessaladores mòbils com les de Lloret de Mar per la sequera

Una dessaladora mòbil, en el Port de la Selva, en agost de 2018 | Arxiu ACN

En una entrevista a 'La Caravana' de Ràdio Estel, el president del Consorci d'Aigües Costa Brava-Girona, Miguel Noguer, diu que no tanquen la porta a parlar-ne

23 febrer 2024

Redacció

SOCIETAT

Un testimoni de l'incendi de València: "L'edifici ara és un esquelet"

L'incendi a un edifici del barri del Campanar a València | EFE Manuel Bruque

Manuel Algora és el propietari d'un laboratori situat a 50 metres del bloc calcinat, que ha deixat, almenys, 4 morts, una desena de ferits i 19 desapareguts

23 febrer 2024

Redacció