En directe

La Caravana

ARQUEBISBAT DE BARCELONA

Missa cada diumenge a la Sagrada Família a partir del 9 de juliol

L'arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ha establert el culte habitual a la basílica de la Sagrada Família. A partir del 9 de juliol, cada…

16 juny 2017

Carme Munté

Comparteix

L'arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ha establert el culte habitual a la basílica de la Sagrada Família. A partir del 9 de juliol, cada diumenge i festa de precepte hi haurà missa internacional a les nou del matí, en català, castellà, anglès i italià. De cara a la tardor, es preveu incorporar també els diumenges la missa de les vuit del vespre.

"La celebració que fins ara tenia lloc a la cripta passarà a la basílica amb els mateixos horaris que fins ara", diu la nota de premsa de l'arquebisbat de Barcelona. "Cada diumenge, a les 8.30 h, s'obrirà l'accés a la basílica exclusivament per celebrar l'eucaristia i, a partir de les 9.10 h, es limitarà l'accés per tal d'evitar moviment de persones, de cara a una celebració serena." En total, podran assistir-hi un màxim de 700 persones assegudes i 2.000 que restaran de peu.

Més actualitat

El PSC seguirà l'opinió dels experts per ampliar la capacitat de l'aeroport del Prat

Alícia Romero, als estudis de Ràdio Estel

Alícia Romero, portaveu dels socialistes al Parlament, diu que el tripartit no ha tornat i que el pacte pels pressupostos “és un acord puntual, no una coalició de govern”

2 febrer 2023

Redacció

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023