En directe

Cocodril Club

ESGLÉSIA CATALUNYA

Missa solemne a la Sagrada Família en memòria de les víctimes dels atemptats

Podeu escoltar la MISSA sencera celebrada ala Sagrada Família, clicant aquí La Sagrada Família ha acullit aquest matí a les 10huna missa solemne per les víctimes…

20 agost 2017

Efe

Comparteix

Podeu escoltar la MISSA sencera celebrada ala Sagrada Família, clicant aquí

La Sagrada Família ha acullit aquest matí a les 10huna missa solemne per les víctimes dels atemptats de Barcelona iCambrils amb la presència dels reis Felip VI iLetícia; del president de la Generalitat, Carles Puigdemont; elpresident del govern espanyol, Mariano Rajoy, i les alcaldesses de Barcelona,Ada Colau, i de Cambrils, Camí Mendoza. També hi assisteix l'alcaldessa deMadrid, Manuela Carmena.

La cerimònia l'ha oficiada l'arquebisbe metropolità de Barcelona,el cardenal Joan Josep Omella.

Omella ha elogiat aquest diumenge la unitat per aconseguir la pau i laconvivència, i ha destacat la resposta de la societat després dels atemptats aBarcelona i Cambrils, especialment el treball de les forcesde seguretat i del personal sanitari. També ha agraït la unitat de lesautoritats polítiques i l'assistència a la cerimònia de representants dediverses confessions i institucions socials: "La unió ens fa forts,la divisió ens corroeix i ens destrueix". (Podeu escoltar l'homilia del Cardenal Joan Josep Omella clicant aquí)

Un ampli dispositiu de seguretat ha envoltat des de primera hora del matíel temple de la Sagrada Família de Barcelona. La basílica està envoltadade tanques de seguretat, i patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la GuàrdiaUrbana de Barcelona vigilen els voltants del temple.

També hi ha molts periodistes de mitjans catalans, espanyolsi internacionals acreditats. Tant els periodistes com els ciutadansque han entrat al temple són sotmesos a importants mesures de control.

Efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i de la Creu Roja s'handesplegat també en els voltants de la basílica, "un lloc especial, querepresenta el valor de la família, i avui tots som família, Barcelona i tot elmón", com ha dit un representant de l'arquebisbat quan entrava altemple.

Els turistes que sempre omplen els carrers propers a la Sagrada Famílias'han multiplicat aquest matí per la celebració extraordinària d'aquesta missa.Els bars de la zona estan oberts des de primeres hores del matí, així comles oficines de turisme situades en els parcs dels voltants del temple.

Més actualitat

RELIGIÓ

El responsable del Sosteniment de l'Església anima tothom a "conèixer la feina de l'Església i marcar la X a la Declaració de la Renda

marcar la x a la declaració de la renda

Vicente Rebollo, també bisbe de Tarassona, recorda que els contribuents poden destinar un 0,7 % dels impostos a l'Església i un altre 0,7 a altres finalitats d'interès social

19 abril 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

Carme Riera: "Em fa ràbia veure anuncis de la Generalitat en anglès"

‘Una ombra blanca’ és la nova novel·la de Carme Riera, escriptora, membre de la Reial Acadèmia Espanyola i Premi Nacional de Cultura

19 abril 2024

ECONOMIA I FINANCES

El comitè d’empresa de l’antiga Nissan dona per fet que el miler d’exempleats seran contractats 

acord entre Chery i Ebro

En una entrevista a Ràdio Estel, Miguel Ruiz, membre del comitè i secretari general de SIGEN-USOC de Nissan a Barcelona ha valorat la reindustrialització de “titànica”

19 abril 2024

Redacció