En directe

El Matí a Ràdio Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Mn. Antonio Rodríguez Moreno, nou prevere de l’arquebisbat de Tarragona

Aquest diumenge 9 de setembre ha tingut lloc a la catedral de Tarragona lacerimònia d’ordenació d’un nou capellà per l’arquebisbat de Tarragona: Mn.Antonio Rodríguez Moreno.…

10 setembre 2018

Redacció

Comparteix

Aquest diumenge 9 de setembre ha tingut lloc a la catedral de Tarragona lacerimònia d’ordenació d’un nou capellà per l’arquebisbat de Tarragona: Mn.Antonio Rodríguez Moreno. L’ordenació, que ha anat a càrrec de l’arquebisbe deTarragona Mons. Jaume Pujol, ha estat seguida per nombrosos familiars i amicsdel nou prevere, que han volgut acompanyar-lo en aquest dia tant significatiu.A més, ha comptat també amb la presència de l’alcalde de Tarragona, el Sr.Josep-Fèlix Ballesteros, i d’altres membres del consistori tarragoní, anticscompanys de l’ordenand quan entre els anys 2007 i 2013 va formar part del’equip de govern com a regidor de l’Ajuntament en matèria d’Espais públics.

La missa ha estat concelebrada per Mn. Joaquim Fortuny, vicari general del’arxidiòcesi; Mn. Jaume Gené, rector del Seminari de Tarragona; Mn. NorbertMiracle, que ha estat el rector del Seminari Major Interdiocesà durant l’etapaformativa de Mn. Antonio Rodríguez i Mn. Joan Maria Padrell, rector de la parròquiade Sant Salvador del Vendrell, on col·laborava actualment com a diaca.

Mons. Jaume Pujol, en l’homilia, ha definit l’ordenand com una persona «aqui no li ha faltat mai l’entusiasme per servir els altres i per servir l’Eslgésia»,i ha encoratjat el nou sacerdot de l’arquebisbat de Tarragona a «recórrer sempreal Senyor i a escoltar els “crits” de tanta gent, especialment els joves, queno acaben de trobar la llum per caminar lliurement».

Per la seva banda, Mn. Antonio Rodríguez també ha volgut mostrar el seuagraïment al Sr. arquebisbe per la ordenació, i a Mn. Norbert Miracle per laseva confiança en l’etapa del Seminari: «Gràcies pel seu constant suport en latrajectòria formativa.» Finalment, després d’agrair a tots els presents la sevaparticipació en la cerimònia, ha expressat de manera sincera quins han estatels seus sentiments durant l’ordenació: «No sento que pugui merèixer res delque m’està passant

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció