En directe

Fórmula Estel

ACCIÓ SOCIAL

Montserrat acull la primera Cursa Vertical de Bombers amb causa solidària

Lamuntanya de Montserrat acollirà aquest dissabte la primera Cursa Vertical deBombers amb una causa solidària. L’esdeveniment, que organitzen els mateixosBombers de la Generalitat, juntament amb…

13 abril 2018

Redacció

Comparteix

Lamuntanya de Montserrat acollirà aquest dissabte la primera Cursa Vertical deBombers amb una causa solidària. L’esdeveniment, que organitzen els mateixosBombers de la Generalitat, juntament amb l’Obra Social Sant Joan de Déu, té coma objectiu la recaptació de fons per a dues causes: d’una banda, la recerca en malaltiesmaternoinfantils, i de l’altra, els programes socials d’atenció a la infànciaen risc de Sant Joan de Déu.

Lacursa consistirà en un ascens dels concursants pels més de 2.000 esglaons quehi ha a les escales de servei dels dos funiculars, des de l’estació inferior dela Santa Cova fins a l’estació superior de Sant Joan, i estarà dividida en duescategories. La primera, l’amateur, s’iniciarà a les 9.00h, i la segona, per a l’elit,a les 10.30h.

La primera cursavertical

Elgran nombre d’esglaons que té la cursa (2.184) la converteix en la primera de l’Estatespanyol, i en una de les mes dures del circuit mundial. En total els participantshauran de superar un desnivell superior als 400 metres, durant el quilòmetre dedistància que hi ha entre la sortida i la meta. L’esdeveniment, a més, serviràper commemorar el centenari del Funicular de Sant Joan, que es va inaugurar elsetembre del 1918.

 

 

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció