En directe

Fórmula Estel

ACCIÓ SOCIAL

Montserrat acull la primera Cursa Vertical de Bombers amb causa solidària

Lamuntanya de Montserrat acollirà aquest dissabte la primera Cursa Vertical deBombers amb una causa solidària. L’esdeveniment, que organitzen els mateixosBombers de la Generalitat, juntament amb…

13 abril 2018

Redacció

Comparteix

Lamuntanya de Montserrat acollirà aquest dissabte la primera Cursa Vertical deBombers amb una causa solidària. L’esdeveniment, que organitzen els mateixosBombers de la Generalitat, juntament amb l’Obra Social Sant Joan de Déu, té coma objectiu la recaptació de fons per a dues causes: d’una banda, la recerca en malaltiesmaternoinfantils, i de l’altra, els programes socials d’atenció a la infànciaen risc de Sant Joan de Déu.

Lacursa consistirà en un ascens dels concursants pels més de 2.000 esglaons quehi ha a les escales de servei dels dos funiculars, des de l’estació inferior dela Santa Cova fins a l’estació superior de Sant Joan, i estarà dividida en duescategories. La primera, l’amateur, s’iniciarà a les 9.00h, i la segona, per a l’elit,a les 10.30h.

La primera cursavertical

Elgran nombre d’esglaons que té la cursa (2.184) la converteix en la primera de l’Estatespanyol, i en una de les mes dures del circuit mundial. En total els participantshauran de superar un desnivell superior als 400 metres, durant el quilòmetre dedistància que hi ha entre la sortida i la meta. L’esdeveniment, a més, serviràper commemorar el centenari del Funicular de Sant Joan, que es va inaugurar elsetembre del 1918.

 

 

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció