En directe

Completes

SOCIETAT

Montserrat Nebrera: “La xarxa ho aguanta tot”

Aquest dijous en el programa Plusvàlua Dones, del Centre d'Estudis Econòmics i Socials (CEES), dirigit i presentat per Carla Gràcia, s’ha tractat el tema de la…

16 març 2017

Mercè Raga

Comparteix
Aquest dijous en el programa Plusvàlua Dones, del Centre d'Estudis Econòmics i Socials (CEES), dirigit i presentat per Carla Gràcia, s’ha tractat el tema de la imatge de la sona des de les Xarxes Socials. 
Protecció a les xarxes socials 
Montserrat Nebrera, advocada, política i professora d’universitat, ha assegurat que “la morbositat a les xarxes es retroalimenta, cada vegada tot es fa més real, i ho això provoca que  les principals vies de vulnerabilitat de la persona cada vegada siguin més grans”. Sobre la protecció dels usuaris a les xarxes socials, Nebrera ha afirmat que “a les xarxes socials dóna la sensació que no es veu qui diu les coses, perquè hi regna la impunitat”. En aquest punt, ha etzibat que “la xarxa ho aguanta tot”.
La imatge que es transmet de les dones a internet
Sobre la imatge que pot donar la dona a Internet, l’advocada i política ha assegurat que “qualsevol eina és pot fer servir per a bé i per a mal”. “La imatge de la dona es cosifica”, ha dit Nebrera, “ja que moltes vegades, la dona es pot entendre com un objecte, que està al servei d’altres persones, tant homes com dones, i aquest fet distancien a la dona de la dignitat”
En la tertúlia també hi han participat Anna Boza, advocada matrimonial, Elvira País, periodista i Doctora en Ciències Humanes, Socials i Jurídiques, i Mireia del Pozo, advocada i gerent del CEES. 
Podeu escoltar el programa sencer AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció