Aquest dijous en el programa Plusvàlua Dones, del Centre d'Estudis Econòmics i Socials (CEES), dirigit i presentat per Carla Gràcia, s’ha tractat el tema de la imatge de la sona des de les Xarxes Socials.
Protecció a les xarxes socials
Montserrat Nebrera, advocada, política i professora d’universitat, ha assegurat que “la morbositat a les xarxes es retroalimenta, cada vegada tot es fa més real, i ho això provoca que les principals vies de vulnerabilitat de la persona cada vegada siguin més grans”. Sobre la protecció dels usuaris a les xarxes socials, Nebrera ha afirmat que “a les xarxes socials dóna la sensació que no es veu qui diu les coses, perquè hi regna la impunitat”. En aquest punt, ha etzibat que “la xarxa ho aguanta tot”.
La imatge que es transmet de les dones a internet
Sobre la imatge que pot donar la dona a Internet, l’advocada i política ha assegurat que “qualsevol eina és pot fer servir per a bé i per a mal”. “La imatge de la dona es cosifica”, ha dit Nebrera, “ja que moltes vegades, la dona es pot entendre com un objecte, que està al servei d’altres persones, tant homes com dones, i aquest fet distancien a la dona de la dignitat”.
En la tertúlia també hi han participat Anna Boza, advocada matrimonial, Elvira País, periodista i Doctora en Ciències Humanes, Socials i Jurídiques, i Mireia del Pozo, advocada i gerent del CEES.
Podeu escoltar el programa sencer AQUÍ
Més actualitat
ACTUALITAT
SOCIETAT
La causa de l’apagada elèctrica: “un desajust tècnic entre l’oferta i la demanda” d’energia

El vicepresident de la Comissió d'Energia del Col·legi d'Enginyers de Catalunya avisa que la xarxa espanyola no compleix amb el nivell d’interconnexió que exigeix la Unió Europea
29 abril 2025
Redacció,