En directe

La Missa de cada dia

ARQUEBISBAT DE BARCELONA

Mor als 75 anys Manel Pousa, el 'Pare Manel'

El prevere Manel Pousa, més conegut com el pare “Manel”, ha mort aquest dimecres al vespre a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona. El sacerdot, nascut…

9 setembre 2020

Redacció

Comparteix

El prevere Manel Pousa, més conegut com el pare “Manel”, ha mort aquest dimecres al vespre a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona. El sacerdot, nascut a Granada i depares barcelonins, actualment era el rector de la parròquia de Trinitat Vellade Barcelona, i ens ha deixat a l’edat dels 75 anys a causa d’una embòlia, després dedonar positiu pel Covid-19.

 

Dintrela seva inesgotable entrega en cos i ànima als més vulnerables, l’any 2004 elpare Manel va crear una fundació que porta el seu nom i que treballa a diari afavor dels més necessitats, sobretot de les persones sense recursos i elspresos. Aquesta tasca en els barris marginals de Barcelona el va portar a serdistingit amb la Creu de Sant Jordi i la Medalla d’Or de la Ciutat deBarcelona.

 

Totala seva dedicació, per ajudar les persones que es troben en situació devulnerabilitat, el va portar a ser una figura emblemàtica de la solidaritat a Barcelona itambé dins l’Església ja que, tot i la polèmica que el va envoltar en certsmoments de la seva vida, una de les frases que més se li recorden és aquesta: “Sitornés a néixer, tornaria a ser capellà”. Descansi en pau!

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció