En directe

La Missa de cada dia

ACTUALITAT

Mor el músic Billy Paul, avui es l'artista del dia a la Fórmula Estel

El cantant de soul Billy Paul va morir ahir als 81 anys. El seu mànager va confirmar la mort del músic, que va tenir lloa…

26 abril 2016

David García

Comparteix
El cantant de soul Billy Paul va morir ahir als 81 anys. El seu mànager va confirmar la mort del músic, que va tenir lloa a la seva casa de Blackwood (Nova Jersey) després d'haver estat diagnosticat amb càncer i ser hospitalitzat fa una setmana.  La carrera de Billy Paul va començar quan tenia només 16 anys en clubs de Philadelphia, actuant amb noms il·lustres com Charlie Parker. Durant la seva trajectòria ha publicat una quinzena de discos i es va fer famós principalment pel seu èxit de 1972 'Me and Mrs. Jones'. Billy Paul serà avui l’artista del dia a la Fórmula Estel.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció