En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

Mor Javier Lunaro, periodista i antic col·laborador de Ràdio Estel

Víctima d'una llarga malaltia, ha mort als 41 anys Javier Lunaro, que havia format part de l'equip de voluntaris de Ràdio Estel durant els primers anys…

3 febrer 2015

Comparteix

Víctima d'una llarga malaltia, ha mort als 41 anys Javier Lunaro, que havia format part de l'equip de voluntaris de Ràdio Estel durant els primers anys d'emissió.

La bona música d'arreu del món era la seva especialitat i els seus programes van aconseguir un gran reconeixement entre els nostres oients.
Va deixar Ràdio Estel per dedicar-se a altres tasques professionals, sempre lligades al món de la comunicació. Els qui vam ser els seus companys en aquella època l'hem recordat sempre com un bon professional i una excel·lent persona. El seu humor i les seves imitacions ens feien passar grans moments.
La cerimònia de comiat de Javier Lunaro tindrà lloc aquest dimecres, a les 9.30 hores del matí al Tanatori de la Gran Vía de l'Hospitalet de Llobregat.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció