En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Mor Mn. Manuel Claret

L’Església de Barcelona plora la mort de qui va ser el seu delegat de Pastoral Familiar, Mn. Manuel Claret i Nonell. Durant 13 anys va…

15 juny 2018

Redacció

Comparteix

L’Església de Barcelona plora la mort de qui va ser el seu delegat de Pastoral Familiar, Mn. Manuel Claret i Nonell. Durant 13 anys va estar al capdavant d’una delegació acollidora de les famílies, on va implementar de manera entusiasta l’exhortació apostòlica del papa Francesc Amoris laetitia.

Mn. Claret també era col·laborador habitual de Ràdio Estel on feia el comentari de l’Evangeli. Durant 27 anys ha estat rector de la parròquia de la Verge de la Pau, al barri de la Bonanova de Barcelona.

Compromès en l’acompanyament a les parelles a través del Centre de Preparació per al Matrimoni, va posar la seva experiència al servei acadèmic. A la Facultat de Teologia de Catalunya va ser professor i va ser cap del Departament de Moral en aquesta mateixa facultat.

De les seves publicacions podem destacar L’amor, la sexualitat i la fecunditat. El magisteri de l’Església fins a la “Familiaris consortio” o El matrimoni, comunitat de Vida i d’Amor.

A més de la Pastoral Familiar, Mn. Claret també va estar molt implicat en la Pastoral Social. Durant 10 anys va ser responsable de Càritas diocesana de Barcelona i director de l’Obra Benèfico Social, centrada en l’atenció sanitària i residencial a col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Mn. Manuel Claret ha mort als 79 anys, dos mesos abans de la celebració de la Trobada Mundial de les Famílies, a Dublín, en la qual estava plenament immers preparant-la.

El funeral de Mn. Claret serà dissabte 16 de juny, a les 11.30, a la parròquia Verge de la Pau; a les 13.00, enterrament a la mateixa parròquia.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció