En directe

Laudes

ESGLÉSIA CATALUNYA

Mor Mn. Manuel Claret

L’Església de Barcelona plora la mort de qui va ser el seu delegat de Pastoral Familiar, Mn. Manuel Claret i Nonell. Durant 13 anys va…

15 juny 2018

Redacció

Comparteix

L’Església de Barcelona plora la mort de qui va ser el seu delegat de Pastoral Familiar, Mn. Manuel Claret i Nonell. Durant 13 anys va estar al capdavant d’una delegació acollidora de les famílies, on va implementar de manera entusiasta l’exhortació apostòlica del papa Francesc Amoris laetitia.

Mn. Claret també era col·laborador habitual de Ràdio Estel on feia el comentari de l’Evangeli. Durant 27 anys ha estat rector de la parròquia de la Verge de la Pau, al barri de la Bonanova de Barcelona.

Compromès en l’acompanyament a les parelles a través del Centre de Preparació per al Matrimoni, va posar la seva experiència al servei acadèmic. A la Facultat de Teologia de Catalunya va ser professor i va ser cap del Departament de Moral en aquesta mateixa facultat.

De les seves publicacions podem destacar L’amor, la sexualitat i la fecunditat. El magisteri de l’Església fins a la “Familiaris consortio” o El matrimoni, comunitat de Vida i d’Amor.

A més de la Pastoral Familiar, Mn. Claret també va estar molt implicat en la Pastoral Social. Durant 10 anys va ser responsable de Càritas diocesana de Barcelona i director de l’Obra Benèfico Social, centrada en l’atenció sanitària i residencial a col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Mn. Manuel Claret ha mort als 79 anys, dos mesos abans de la celebració de la Trobada Mundial de les Famílies, a Dublín, en la qual estava plenament immers preparant-la.

El funeral de Mn. Claret serà dissabte 16 de juny, a les 11.30, a la parròquia Verge de la Pau; a les 13.00, enterrament a la mateixa parròquia.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció