En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Mor Mn. Manuel Claret

L’Església de Barcelona plora la mort de qui va ser el seu delegat de Pastoral Familiar, Mn. Manuel Claret i Nonell. Durant 13 anys va…

15 juny 2018

Redacció

Comparteix

L’Església de Barcelona plora la mort de qui va ser el seu delegat de Pastoral Familiar, Mn. Manuel Claret i Nonell. Durant 13 anys va estar al capdavant d’una delegació acollidora de les famílies, on va implementar de manera entusiasta l’exhortació apostòlica del papa Francesc Amoris laetitia.

Mn. Claret també era col·laborador habitual de Ràdio Estel on feia el comentari de l’Evangeli. Durant 27 anys ha estat rector de la parròquia de la Verge de la Pau, al barri de la Bonanova de Barcelona.

Compromès en l’acompanyament a les parelles a través del Centre de Preparació per al Matrimoni, va posar la seva experiència al servei acadèmic. A la Facultat de Teologia de Catalunya va ser professor i va ser cap del Departament de Moral en aquesta mateixa facultat.

De les seves publicacions podem destacar L’amor, la sexualitat i la fecunditat. El magisteri de l’Església fins a la “Familiaris consortio” o El matrimoni, comunitat de Vida i d’Amor.

A més de la Pastoral Familiar, Mn. Claret també va estar molt implicat en la Pastoral Social. Durant 10 anys va ser responsable de Càritas diocesana de Barcelona i director de l’Obra Benèfico Social, centrada en l’atenció sanitària i residencial a col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Mn. Manuel Claret ha mort als 79 anys, dos mesos abans de la celebració de la Trobada Mundial de les Famílies, a Dublín, en la qual estava plenament immers preparant-la.

El funeral de Mn. Claret serà dissabte 16 de juny, a les 11.30, a la parròquia Verge de la Pau; a les 13.00, enterrament a la mateixa parròquia.

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció