En directe

Fabricació Pròpia

ESGLÉSIA ESPANYA

Mor Mons. Asurmendi, bisbe emèrit de Vitòria

Ha mort Mons. Miguel José Asurmendi, bisbe emèrit de Vitòria. El funeral i l'enterrament tindran lloc a la catedral de Santa Maria l'11 d'agost a…

10 agost 2016

Redacció

Comparteix

Ha mort Mons. Miguel José Asurmendi, bisbe emèrit de Vitòria. El funeral i l'enterrament tindran lloc a la catedral de Santa Maria l'11 d'agost a les 18.00.

Mons. Asurmendi va néixer a Pamplona el 1940. Va professar com a salesià el 1957 i va ser ordenat capellà el 1967. Era llicenciat en Filosofia per la Pontifícia Universitat Salesiana de Roma i per la Universitat Civil de València.

Va ser director de l'Escola Professional Salesiana de Saragossa, delegat regional de la FERE a Saragossa, director de la comunitat salesiana formadora d'estudiants de Filosofia a València i inspector provincial de la inspectoria salesiana de València.

El 1990 va ser nomenat bisbe de Tarazona i el 1995, bisbe de Vitòria. El papa Francesc va acceptar la seva renúncia al govern pastoral de la diòcesi de Vitòria el 2016.

A la Conferència Episcopal Espanyola ha estat membre de la Comissió Episcopal de Missions, de la Comissió d'Ensenyament i Catequesi, de la Comissió del Clergat i de la Comissió d'Apostolat Seglar.

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció