En directe

Vespres

Sense categoria

"Necessitem una treva d'imposar la nostra raó"

El divendres 22 de setembre s'estrena 'Tregua(s)', la pel·lícula òpera prima de Mario Hernández protagonitzada per Salva Reina i Bruna Cusí

20 setembre 2023

Comparteix
Mario Hernández i Salva Reina, director i guionista i actor, respectivament, de la pel·lícula'Tregua(s)'
Mario Hernández i Salva Reina, director i guionista i actor, respectivament, de la pel·lícula'Tregua(s)', als estudis de Ràdio Estel

Presentació de 'Tregua(s)'

El divendres 22 de setembre s'estrena 'Tregua(s)', l'òpera prima de Mario Hernández, protagonitzada per Salva Reina i Bruna Cusí. Una pel·lícula natural i realista en què els dos protagonistes es coneixen molt joves i es busquen deu anys després, quan es converteixen en amants, descobreixen que necessiten una treva de si mateixos, però també d'altres a les seves vides. "Necessitem treves de voler tenir la raó, d'imposar les teves idees per sobre de tot, de no escoltar-nos, de tota la superficialitat", han dit Mario Hernández i Salva Reina als estudis de Ràdio Estel.

En una entrevista a 'La Caravana' de Ràdio Estel, Hernández, director, però també guionista de la cinta, ha incidit en l'humor. Un humor molt present a la història, malgrat explicar la infidelitat dels protagonistes. "Entenc que estiguis discutint amb la parella amb què convius, però pot passar alguna cosa graciosa i te'n rius, i després continues discutint", ha dit Mario. "En aquell moment, si no te'n rius, deixa-ho".

'Tregua(s)' és el primer llarg d'Hernández, i arriba després de crear dos curts basats a les relacions, 'A los ojos' i 'Por Sifo'. "Em venia de gust articular una història on el que es diu i el silenci és l'eix vertebrador". I on més 'merengue' hi ha és en les relacions personals, de les quals fa deu anys no es podia parlar i ara ja tenen fins i tot aplicacions al seu voltant.

La relació entre Salva Reina i Bruna Cusí

Salva Reina, actor protagonista de la pel·lícula, i Salva Bruna, l'actriu que interpreta el paper d'amant, no es coneixien prèviament, malgrat la química que desprenen al film. "La realitat que creem els actors és fonamental, però sobretot ho és que l'espectador es cregui la quotidianitat, aquesta complicitat", ha dit Reina.

Ambdós creuen que és una pel·lícula per veure en parella i per tenir converses quan s'encenen les llums del cinema, perquè acabes creient-te una parella infidel.

L'actor Salva Reina i el director Mario Hernández presenten 'Tregua(s)'

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024