En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

Neix a Barcelona el nou menjador familiar Can Roger, que ofereix dinar cada dia a la dreta de l'Eixample

Dissabte passat s'inaugurava a Barcelona el menjador familiar Can Roger, situat a la confluència entre els carrers de Roger de Flor i Rosselló. Els seus…

13 maig 2015

Redacció

Comparteix
Dissabte passat s'inaugurava a Barcelona el menjador familiar Can Roger, situat a la confluència entre els carrers de Roger de Flor i Rosselló. Els seus impulsors, que són les parròquies de la Sagrada Família i Sant Ignasi de Loiola juntament amb diverses entitats cristianes i de la societat civil, el defineixen com "un lloc familiar per oferir a gent necessitada allò bàsic que no té". Xavier Moretó, rector de la Parròquia de Sant Ignasi i un dels impulsors de la iniciativa, ha destacat, aquest dimecres a Ràdio Estel, que "és un projecte que s'ha fet realitat gràcies a la col·laboració de dues parròquies catòliques, una entitat de l'Església evangèlica i diverses organitzacions de la societat civil".
D'altra banda, Moretó ha explicat que el menjador familiar "és molt curiós perquè és a dins d'una casa prefabricada on es podran acollir en cada dinar unes 30 persones". El sacerdot, en aquesta línia, ha afegit que "les persones beneficiades del servei arriben als voluntaris a través d'un assistent social". La idea, segons els promotors, és que tot es pugui cobrir amb voluntaris, que poden acostar-se qualsevol migdia al mateix menjador per conèixer com funciona. "El menjar arriba a través d'un servei de catering", ha aclarit.
Es pot escoltar aquí (des del minut 30'00") tota l'entrevista a Xavier Moretó.

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció