En directe

Cocodril Club

ESGLÉSIA CATALUNYA

Neix l’Associació d’Amics de la Casa del Miracle

Aquestdiumenge 27 de maig, a les 16h, es presentarà a l’Ajuntament de Riner(Solsonès) l’Associació d’Amics de la Casa del Miracle, una entitat fundadarecentment per donar…

18 maig 2018

Redacció

Comparteix

Aquestdiumenge 27 de maig, a les 16h, es presentarà a l’Ajuntament de Riner(Solsonès) l’Associació d’Amics de la Casa del Miracle, una entitat fundadarecentment per donar suport i promoure la casa d’espiritualitat del santuaridel Miracle.

Lacasa, que va obrir l’any 1981, ha ofert durant els darrers anys activitats decaire molt divers entre les quals destaquen audicions musicals, la pregària ila literatura, entre d’altres. Totes aquestes iniciatives havien estat des defa 10 anys la responsabilitat d’una petita comunitat de monjos de Montserratque viu al santuari, que ara amb la creació d’aquesta associació tindran méstemps per a les altres feines del monestir.

L’actede presentació de la nova Associació d’Amics de la Casa del Miracle consistiràen la projecció d’un audiovisual que recull les activitats pròpies de la Casa,seguit dels parlaments del P. Ramon Ribera-Mariné, president de l’Associació;de la secretària, Assumpció Ros; del P. Xavier Poch, superior de la comunitatde monjos de Montserrat al Miracle; d’un representant de l’Ajuntament de Rineri del P. Manel Gasch, majordom-administrador del monestir de Montserrat. Lapresentació clourà amb un tastet de música medieval, a càrrec de Laura deCastellet.

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció