En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Neix l’Associació d’Amics de la Casa del Miracle

Aquestdiumenge 27 de maig, a les 16h, es presentarà a l’Ajuntament de Riner(Solsonès) l’Associació d’Amics de la Casa del Miracle, una entitat fundadarecentment per donar…

18 maig 2018

Redacció

Comparteix

Aquestdiumenge 27 de maig, a les 16h, es presentarà a l’Ajuntament de Riner(Solsonès) l’Associació d’Amics de la Casa del Miracle, una entitat fundadarecentment per donar suport i promoure la casa d’espiritualitat del santuaridel Miracle.

Lacasa, que va obrir l’any 1981, ha ofert durant els darrers anys activitats decaire molt divers entre les quals destaquen audicions musicals, la pregària ila literatura, entre d’altres. Totes aquestes iniciatives havien estat des defa 10 anys la responsabilitat d’una petita comunitat de monjos de Montserratque viu al santuari, que ara amb la creació d’aquesta associació tindran méstemps per a les altres feines del monestir.

L’actede presentació de la nova Associació d’Amics de la Casa del Miracle consistiràen la projecció d’un audiovisual que recull les activitats pròpies de la Casa,seguit dels parlaments del P. Ramon Ribera-Mariné, president de l’Associació;de la secretària, Assumpció Ros; del P. Xavier Poch, superior de la comunitatde monjos de Montserrat al Miracle; d’un representant de l’Ajuntament de Rineri del P. Manel Gasch, majordom-administrador del monestir de Montserrat. Lapresentació clourà amb un tastet de música medieval, a càrrec de Laura deCastellet.

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció