En directe

Vespres

ESGLÉSIA CATALUNYA

Neix l’Associació d’Amics de la Casa del Miracle

Aquestdiumenge 27 de maig, a les 16h, es presentarà a l’Ajuntament de Riner(Solsonès) l’Associació d’Amics de la Casa del Miracle, una entitat fundadarecentment per donar…

18 maig 2018

Redacció

Comparteix

Aquestdiumenge 27 de maig, a les 16h, es presentarà a l’Ajuntament de Riner(Solsonès) l’Associació d’Amics de la Casa del Miracle, una entitat fundadarecentment per donar suport i promoure la casa d’espiritualitat del santuaridel Miracle.

Lacasa, que va obrir l’any 1981, ha ofert durant els darrers anys activitats decaire molt divers entre les quals destaquen audicions musicals, la pregària ila literatura, entre d’altres. Totes aquestes iniciatives havien estat des defa 10 anys la responsabilitat d’una petita comunitat de monjos de Montserratque viu al santuari, que ara amb la creació d’aquesta associació tindran méstemps per a les altres feines del monestir.

L’actede presentació de la nova Associació d’Amics de la Casa del Miracle consistiràen la projecció d’un audiovisual que recull les activitats pròpies de la Casa,seguit dels parlaments del P. Ramon Ribera-Mariné, president de l’Associació;de la secretària, Assumpció Ros; del P. Xavier Poch, superior de la comunitatde monjos de Montserrat al Miracle; d’un representant de l’Ajuntament de Rineri del P. Manel Gasch, majordom-administrador del monestir de Montserrat. Lapresentació clourà amb un tastet de música medieval, a càrrec de Laura deCastellet.

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció