En directe

Fabricació Pròpia

RÀDIO ESTEL

Neix Petit Fragmenta, nova proposta infantil "amb històries de diverses cultures que es relacionen amb la vida"

Fragmenta Editorial acaba de posar en marxa una nova col·lecció infantil, amb el nom de Petit Fragmenta, per fomentar l'explicació de contes i la narració…

1 desembre 2015

Redacció

Comparteix
Fragmenta Editorial acaba de posar en marxa una nova col·lecció infantil, amb el nom de Petit Fragmenta, per fomentar l'explicació de contes i la narració d'històries amb grans missatges. L'editorial Fragmenta, nascuda l'any 2007 de la mà d'Ignasi Moreta i Inês Castel-Branco, publica llibres sobre temàtica religiosa des d'una visió no confessional, des de la diversitat. La responsable de la nova col·lecció infantil, Inês Castel-Branco, ha definit la proposta aquest dimarts, en una entrevista a Ràdio Estel, com "un material de gran format, amb bones il·lustracions, que ofereixen històries de diverses cultures, amb una guia de lectura que permet pares i educadors ajudar els infants i relacionar els temes amb la vida".
Històries de Nasrudín (recull de contes d'aquest savi de la cultura turca i sufí), Respira (que planteja el tema del diàleg entre una mare i un nen que no pot dormir) i Funàmbulus (un conte contemporani a partir de la metàfora de caminar per la vida sobre una corda) són els tres primers contes publicats per Petit Fragmenta. Castel-Branco ha explicat que "tots els llibres, amb la mateixa idea, poden tenir diferents components, històrics, artístics, creatius i d'altres dimensions"
La col·lecció es vol ampliar amb nous treballs il·lustrats. Inês Castel-Branco ha destacat que "no hi manquen ni idees ni públic, que ha acollit molt bé els primers llibres infantils", i ha anunciat que "un dels projectes per als propers mesos és sobre Ramon Llull, coincidint amb l'any dedicat a aquest savi mallorquí, mestre del diàleg interreligiós ja ara fa 700 anys". La responsable de Petit Fragmenta ha recordat que, de fet, la col·lecció "vol fomentar temes de gran actualitat, com és el cas del diàleg i la concòrdia entre les religions".  El nou projecte infantil publicarà contes en català, en castellà i en portuguès, llengua materna de la seva responsable i un canal que pot obrir nous horitzons de futur a Fragmenta.
Es pot escoltar AQUÍ (minut 29'30")tota l'entrevista a Inês Castel-Branco.

Més actualitat

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció

CULTURA

TEATRE

Sergi López: "El teatre apolític és el més fatxa que hi ha"

L'actor Sergi López als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'actor Sergi López fa al programa 'La Caravana' un al·legat a favor de la cultura i de la societat que es mulla. "El que fem no pot ser inofensiu"

19 juny 2024

Redacció