En directe

El rosari

AVUI ÉS FESTA

Néixer en un pàrquing

Déu vos guard, amics, avui és festa i avui és festa grossaperquè avui és Nadal. Cada any hi ha el costum en la cúria i…

25 desembre 2016

Comparteix

Déu vos guard, amics, avui és festa i avui és festa grossaperquè avui és Nadal.

Cada any hi ha el costum en la cúria i els organismesdiocesans de felicitar l’arquebisbe de Barcelona amb motiu de les festesnadalenques. Aquest any ha estat el primer que els treballadors han pogutfelicitar l’arquebisbe Joan Josep Omella perquè va prendre possessió el dia deSant Esteve de l’any passat i per tant aquest és el primer Nadal que celebracom a metropolità de Barcelona. Divendres l’arquebisbe Omella, amb el seu todistès i proper, va fer una cosa bonica, felicitar persones concretes: aquellsseglars que acaben de ser mares o pares, aquella treballadora de Càritas que haestat merescudament guardonada... Un fet especialment emotiu va ser lafelicitació a un dels guardes de seguretat que acaba de ser pare. La sevamuller va donar a llum en un pàrquing...! Es dona la curiosa circumstància queel primer fill va néixer també en un aparcament. Divendres algú va anarràpidament a buscar el pare feliç que, amb paraules emocionades, va agrair atots els presents aquella felicitació.

Néixer en un aparcament és néixer fora de lloc. Algunspensàvem que també Jesús va néixer  en unestable, quasi a la intempèrie, fora de lloc. I avui al món, hi ha infants queneixen en pasteres, a la intempèrie o potser molt lluny de casa seva. Jesúsneix per a tots i d’alguna manera, Jesús neix en tots. Que tingueu una bonafesta i un sant Nadal.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció