En directe

El diumenge a Montserrat

AVUI ÉS FESTA

Néixer en un pàrquing

Déu vos guard, amics, avui és festa i avui és festa grossaperquè avui és Nadal. Cada any hi ha el costum en la cúria i…

25 desembre 2016

Comparteix

Déu vos guard, amics, avui és festa i avui és festa grossaperquè avui és Nadal.

Cada any hi ha el costum en la cúria i els organismesdiocesans de felicitar l’arquebisbe de Barcelona amb motiu de les festesnadalenques. Aquest any ha estat el primer que els treballadors han pogutfelicitar l’arquebisbe Joan Josep Omella perquè va prendre possessió el dia deSant Esteve de l’any passat i per tant aquest és el primer Nadal que celebracom a metropolità de Barcelona. Divendres l’arquebisbe Omella, amb el seu todistès i proper, va fer una cosa bonica, felicitar persones concretes: aquellsseglars que acaben de ser mares o pares, aquella treballadora de Càritas que haestat merescudament guardonada... Un fet especialment emotiu va ser lafelicitació a un dels guardes de seguretat que acaba de ser pare. La sevamuller va donar a llum en un pàrquing...! Es dona la curiosa circumstància queel primer fill va néixer també en un aparcament. Divendres algú va anarràpidament a buscar el pare feliç que, amb paraules emocionades, va agrair atots els presents aquella felicitació.

Néixer en un aparcament és néixer fora de lloc. Algunspensàvem que també Jesús va néixer  en unestable, quasi a la intempèrie, fora de lloc. I avui al món, hi ha infants queneixen en pasteres, a la intempèrie o potser molt lluny de casa seva. Jesúsneix per a tots i d’alguna manera, Jesús neix en tots. Que tingueu una bonafesta i un sant Nadal.

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció