En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"No en contra de Serveis Socials, sinó de les errades del sistema"

Montserrat Armengou, periodista i directora del programa Sense Ficció de TV3, ha parlat a la Fórmula Estel del documental Desamparats, el dolor, emès aquest dimarts.…

24 maig 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Montserrat Armengou, periodista i directora del programa Sense Ficció de TV3, ha parlat a la Fórmula Estel del documental Desamparats, el dolor, emès aquest dimarts. Una investigació que aborda les errades del sistema de les retirades de menors per part de l'Administració. La segona part, Desemparats, l’abús, es publica dimarts 29 de maig a les 21:55. El programa acabarà amb un debat en directe.
"Sempre hem insistit que els serveis socials que s’ocupen dels menors són absolutament necessaris, imprescindibles… literalment, salven vides. Aquest no és un documental en contra dels serveis socials, sinó de les errades del sistema, aquest petit percentatge, en el qual un nen acaba a un centre de menors quan després s’ha demostrat que això no era necessari". 
Montserrat Armengou també ha parlat de com l’aplicació de l’article 155 de la Constitució a TV3 i de l’endeutament de l’IVA ha dificultat fer documentals: “Vaig arribar a la direcció del programa en el pitjor moment, perquè d’alguna manera estàs quasi tot el dia amb el ‘No’ a la boca. Que, per exemple, les productores catalanes et facin una proposta d’un documental, ara en la majoria de les ocasions hem de dir que no, perquè no tenim aquests diners”.
La jutgessa Carmen Lamela envia a judici Josep Lluis Trapero i la cúpula dels Mossos d’Esquadra
Comentari d’Actualitat: César Biosca, expert policial: "Em sembla que la instrucció ha estat relativament ràpida, i és d’agrair per les parts, perquè quan abans es celebri un judici i es resolgui va en benefici de tot el món. A més, la jutge ha permès al Major Trapero i a la resta d'imputats que estiguin a casa i les mesures cautelars han estat suaus".
Missions Salesianes presenta Love, un documental sobre la prostitució infantil a Sierra Leone
Podeu veure el documental sencer.
D’aquest tema, de l’eutanasia i de molts altres va aquesta setmana Catalunya Cristiana

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció