En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"No en contra de Serveis Socials, sinó de les errades del sistema"

Montserrat Armengou, periodista i directora del programa Sense Ficció de TV3, ha parlat a la Fórmula Estel del documental Desamparats, el dolor, emès aquest dimarts.…

24 maig 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Montserrat Armengou, periodista i directora del programa Sense Ficció de TV3, ha parlat a la Fórmula Estel del documental Desamparats, el dolor, emès aquest dimarts. Una investigació que aborda les errades del sistema de les retirades de menors per part de l'Administració. La segona part, Desemparats, l’abús, es publica dimarts 29 de maig a les 21:55. El programa acabarà amb un debat en directe.
"Sempre hem insistit que els serveis socials que s’ocupen dels menors són absolutament necessaris, imprescindibles… literalment, salven vides. Aquest no és un documental en contra dels serveis socials, sinó de les errades del sistema, aquest petit percentatge, en el qual un nen acaba a un centre de menors quan després s’ha demostrat que això no era necessari". 
Montserrat Armengou també ha parlat de com l’aplicació de l’article 155 de la Constitució a TV3 i de l’endeutament de l’IVA ha dificultat fer documentals: “Vaig arribar a la direcció del programa en el pitjor moment, perquè d’alguna manera estàs quasi tot el dia amb el ‘No’ a la boca. Que, per exemple, les productores catalanes et facin una proposta d’un documental, ara en la majoria de les ocasions hem de dir que no, perquè no tenim aquests diners”.
La jutgessa Carmen Lamela envia a judici Josep Lluis Trapero i la cúpula dels Mossos d’Esquadra
Comentari d’Actualitat: César Biosca, expert policial: "Em sembla que la instrucció ha estat relativament ràpida, i és d’agrair per les parts, perquè quan abans es celebri un judici i es resolgui va en benefici de tot el món. A més, la jutge ha permès al Major Trapero i a la resta d'imputats que estiguin a casa i les mesures cautelars han estat suaus".
Missions Salesianes presenta Love, un documental sobre la prostitució infantil a Sierra Leone
Podeu veure el documental sencer.
D’aquest tema, de l’eutanasia i de molts altres va aquesta setmana Catalunya Cristiana

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció