En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"No es poden tractar els catalans com nens petits"

En el programa A Primera Hora de Ràdio Estel, hem parlat del procés sobiranista amb el president de Catalunya Acció, Santiago Espot. Es tracta d'una…

7 febrer 2019

Redacció

Comparteix

En el programa A Primera Hora de Ràdio Estel, hem parlat del procés sobiranista amb el president de Catalunya Acció, Santiago Espot. Es tracta d'una associació de ciutadans anònims nascuda el 2005 que té com a objectiu aconseguir la independència de Catalunya."La mobilització ciutadana ha d'anar acompanyada d'una bona direcció política per poder arribar a la independència.Als nostres dirigents polítics els cal valentia per poder materialitzar la república catalana".Promotor i organitzador de la xiulada al rei Felip VI a la final de Copa del Rei que es va disputar al Camp Nou l'any 2015 i que va ser imputat per un suposat delicte d'injúries a la corona espanyola, Espot ha dit que "no és agradable haver d'anar a l'Audiència Nacional a declarar, i allà es veu clarament el poder que té l'Estat espanyol i concretament el poder de la seva justícia.És veu clarament la seva forma d'actuar contra l'independentisme català".

Que Vox sigui l'acusació particular del judici dels líders independentistes, segons el president de l'associació, "és una maniobra hàbil del partit d'extrema dreta per poder treure rèdits electorals a tot Espanya de cara a futures eleccions".
Al programa també s'ha parlat amb Silvia Solís, propietària de l'Espai Solís, un bar de Barcelona i un negoci que ella mateixa va poder fer perquè li va tocar la loteria i li va servir de gran ajuda per afrontar deutes econòmics que tenia pendents des de feia temps.Amb Carme Munté hem repassat la darrera edició de la revista Catalunya Cristiana.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció