En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"No es poden tractar els catalans com nens petits"

En el programa A Primera Hora de Ràdio Estel, hem parlat del procés sobiranista amb el president de Catalunya Acció, Santiago Espot. Es tracta d'una…

7 febrer 2019

Redacció

Comparteix

En el programa A Primera Hora de Ràdio Estel, hem parlat del procés sobiranista amb el president de Catalunya Acció, Santiago Espot. Es tracta d'una associació de ciutadans anònims nascuda el 2005 que té com a objectiu aconseguir la independència de Catalunya."La mobilització ciutadana ha d'anar acompanyada d'una bona direcció política per poder arribar a la independència.Als nostres dirigents polítics els cal valentia per poder materialitzar la república catalana".Promotor i organitzador de la xiulada al rei Felip VI a la final de Copa del Rei que es va disputar al Camp Nou l'any 2015 i que va ser imputat per un suposat delicte d'injúries a la corona espanyola, Espot ha dit que "no és agradable haver d'anar a l'Audiència Nacional a declarar, i allà es veu clarament el poder que té l'Estat espanyol i concretament el poder de la seva justícia.És veu clarament la seva forma d'actuar contra l'independentisme català".

Que Vox sigui l'acusació particular del judici dels líders independentistes, segons el president de l'associació, "és una maniobra hàbil del partit d'extrema dreta per poder treure rèdits electorals a tot Espanya de cara a futures eleccions".
Al programa també s'ha parlat amb Silvia Solís, propietària de l'Espai Solís, un bar de Barcelona i un negoci que ella mateixa va poder fer perquè li va tocar la loteria i li va servir de gran ajuda per afrontar deutes econòmics que tenia pendents des de feia temps.Amb Carme Munté hem repassat la darrera edició de la revista Catalunya Cristiana.

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció