En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

No es veuen però hi són: la hipersensibilitat electromagnètica

Televisors, microones, telefonia mòbil i telefonia inalàmbrica, WiFi, cables de tensió i tota mena d'aparells que desprenen radiacions elecromagnètiques. Estem acostumats a elles. Ens envolten…

21 setembre 2016

Comparteix

Televisors, microones, telefonia mòbil i telefonia inalàmbrica, WiFi, cables de tensió i tota mena d'aparells que desprenen radiacions elecromagnètiques. Estem acostumats a elles. Ens envolten i formen part del nostre dia a dia. Però, estem preparats per conviure amb la radiació que emeten? Hi ha persones híper sensibles a aquestes emanacions que han de ser tractades mèdicament i s'han d'aillar d'una societat tan electrificada. Podrien ser elles les qui ens adverteixin de les conseqüències últimes a les que pot arribar un món cada cop més interconectat? Podrien ser elles les qui ens avancin com serà el futur per als habitants d'aquest planeta en ple desenvolupament si no es prenen mesures? Aquesta setmana, al Compromís Ciutadà, parlem amb el Col·lectiu Rondad'aquest problema tan poc reconegut però alhora tan greu. Descobrirem les dificultats mèdiques de vincular els símptomes de lahipersensibilitat electromagnètica amb els aparells. I veurem com hi ha alternatives que ens permetrien seguir avançant en el món tecnològic sense posar en perill la salut humana. Ja sabeu que el Compromís Ciutadà s'emet cada dia al voltant de dos quarts de dotze del matí i els dissabtes de 8 a 9 del vespre.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció