En directe

Camins

RÀDIO ESTEL

No es veuen però hi són: la hipersensibilitat electromagnètica

Televisors, microones, telefonia mòbil i telefonia inalàmbrica, WiFi, cables de tensió i tota mena d'aparells que desprenen radiacions elecromagnètiques. Estem acostumats a elles. Ens envolten…

21 setembre 2016

Comparteix

Televisors, microones, telefonia mòbil i telefonia inalàmbrica, WiFi, cables de tensió i tota mena d'aparells que desprenen radiacions elecromagnètiques. Estem acostumats a elles. Ens envolten i formen part del nostre dia a dia. Però, estem preparats per conviure amb la radiació que emeten? Hi ha persones híper sensibles a aquestes emanacions que han de ser tractades mèdicament i s'han d'aillar d'una societat tan electrificada. Podrien ser elles les qui ens adverteixin de les conseqüències últimes a les que pot arribar un món cada cop més interconectat? Podrien ser elles les qui ens avancin com serà el futur per als habitants d'aquest planeta en ple desenvolupament si no es prenen mesures? Aquesta setmana, al Compromís Ciutadà, parlem amb el Col·lectiu Rondad'aquest problema tan poc reconegut però alhora tan greu. Descobrirem les dificultats mèdiques de vincular els símptomes de lahipersensibilitat electromagnètica amb els aparells. I veurem com hi ha alternatives que ens permetrien seguir avançant en el món tecnològic sense posar en perill la salut humana. Ja sabeu que el Compromís Ciutadà s'emet cada dia al voltant de dos quarts de dotze del matí i els dissabtes de 8 a 9 del vespre.

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció