En directe

El Rosari

RÀDIO ESTEL

"No hi ha més extrema dreta que fa 10 anys, però criden més"

Aquest dimarts a la Fórmula Estel hem analitzat els grups d’extrema dreta, estan en auge? Qui són? Respostes que ens ha donat el fotoperiodista Jordi…

29 maig 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dimarts a la Fórmula Estel hem analitzat els grups d’extrema dreta, estan en auge? Qui són? Respostes que ens ha donat el fotoperiodista Jordi Borràs, expert en grups d’ultradreta i autor de llibres com Desmuntant Societat Civil Catalana, Plus Ultra o més recentment Dies que duraran anys. Borràs ha definit l’extrema dreta com “col·lectius formats per individus a la dreta de la dreta que per norma general justifiquen la violència per seguir els seus fins”. El fotoperiodista també ha aclarit que “no hi ha més ara que fa 10 anys, però criden més”.
Bloqueig a Itàlia
També en aquesta primera hora del matí hem parlat de la situació de bloqueig polític que viu Itàlia des de la dimissió de Giuseppe Conte i l’encàrrec d’un govern provisional a Carlo Cottarelli. Ho hem fet amb el comentari d’actualitat del geòleg Luigi Contento: “Pràcticament és un atac a les institucions. El president s’ha portat magníficament bé (...) Però aquest senyor [Giuseppe Conte] es presenta amb un esquema constituit menys un, el ministre d’Economia. Ha volgut fer un acte de força contra les constitucions”, ha apuntat Contento.
Aquest divendres, La Nit!
I com s’apropa La Nit de Radio Estel i Catalunya Cristiana (recordem, aquest dimecres a les 15h tanquem inscripcions) a la Fórmula Estel hem parlat amb Joan Gaspart, empresari hoteler, ex president del F.C. Barcelona i amic d’aquesta casa: "Catalunya Cristiana i RàdioEstel són els dos únics mitjans de comunicació d'orientació cristiana que serveixen moltíssim a molta gent. Sobretot RàdioEstel, perquè hi ha molta gent a casa impossibilitada que pot seguir la Missa i molts actes”. L’empresari ha observat que La Nit té una doble vessant, econòmica i promocional: “Demostrem que ajudem a aquests dos mitjans tant necessaris per la gent que pensa com nosaltres i que no ens avergonyim”.

Escolta l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció