En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

"No s'inhabilita una alcaldessa, sinó unes eleccions"

Francina Alsina, presidenta de la Taula del Tercer Sector, i també moltes altres dones, han opinat al principi de la Fórmula Estel sobre la posada…

22 juny 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Francina Alsina, presidenta de la Taula del Tercer Sector, i també moltes altres dones, han opinat al principi de la Fórmula Estel sobre la posada en llibertat provisional de La Manada amb una fiança de 6000 euros.
A l’hora informativa de la Fórmula Estel també s’hi ha referit Montse Venturós, alcaldessa de Berga: “Em sembla una absoluta vergonya. Ahir era precisament un dia en què els jutjats de l’Estat van quedar absolutament desacreditats. Posen en tela de risc totes les víctimes que denuncien”.
Venturós és notícia perquè ha estat condemnada a sis mesos d’inhabilitació de càrrec públic per no haver despenjat l’estelada de la façana de l’ajuntament durant períodes electorals, i a l’antena de RàdioEstel ha dit: “Intentarem fer un no acatament de la sentència en la mesura del possible. No s’inhabilita una persona com alcaldessa, sinó unes eleccions, els vots dels berguedans i berguedanes".
"No només són els Jocs, és el llegat"
Aquest divendres, 22 de juny, comencen els Jocs del Mediterrani a Tarragona, i un dels ideòlegs, Pere Valls, membre de l’àrea corporativa dels Jocs, ha afirmat a RàdioEstel que “Representa un abans i un després: no només són els Jocs, és el llegat, el què queda, les instal·lacions noves i les que s’han arreglat han de servir per la gent”.
Per últim, avui, com cada divendres, també ens ha visitat Àngel Miret per fer Un món sense fronteres, parlant de la retirada de la intervenció a Grècia o d’una setmana amb les migracions com protagonistes.

Pots escoltar l'hora informativa de Fórmula Estel

Més actualitat

Trànsit recomana estar pendent de les dades que publica a temps real per evitar congestions de trànsit aquest pont

Cua de quilòmetres a l'AP-7 a Sant Celoni en direcció Girona

En una entrevista a Ràdio Estel, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, ha assegurat que "hi ha hagut força tranquil·litat a la xarxa viària".

7 desembre 2022

Redacció

Els experts alerten que falten diners i recursos per aplicar la reforma del Codi Civil Espanyol que elimina la incapacitació de les persones

Una tutora amb una persona amb discapacitat, ensenyant-li com llegir i interpretar les factures.

Xavier Puigdollers, membre de la Càtedra UNESCO en Pau, Solidaritat i Diàleg Intercultural, avisa que les institucions tutelars hauran de refundar-se

5 desembre 2022

Redacció

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció