En directe

Laudes

PROGRAMES

"No som conscients de fins on hem arribat"

Al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat amb dos membres del grup JOKB.Un grup de música creat el 2008 per tres amics…

26 febrer 2019

Redacció

Comparteix

Al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat amb dos membres del grup JOKB.Un grup de música creat el 2008 per tres amics de sisè primària amb la finalitat de compartir música en català i tocar temes propis que van des de l'amor fins a la reivindicació de diversos drets com els del col·lectiu LGTBI.Actuaran demà a la Sala Apolo 2 de Barcelona."No som conscients del molt que hem evolucionat al llarg de tot aquest temps.Tenim com a referència la música bitànica i altres grups espanyols i al llarg del temps hem viscut moltes vivències a nivell sentimental i moltes cançons són de clara referència a l'amor i el desamor i d'altres son de caràcter reivindicatiu i de defensa de drets que creiem que són bàsics."Per la seva banda el pianista ha dit que volen seguir creixent. "Demà fem un concert que ens fa molta il·lusió, ja que portem molt de temps preparant-lo".


Un repàs a la Cimera contra els abusos sexuals al Vaticà i una pinzellada a les persones sense llar a Catalunya

Al programa també s'ha parlat de la Cimera del Vaticà contra els abusos sexuals amb l'antropòleg, psicòleg i secretari general de la Unió de Religiosos de Catalunya, Lluís Serra. Amb Ferran Busquets, director d'Arrels fundació, hem comentat la problemàtica sobre les persones que viuen sense llar a Catalunya.

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció