En directe

Fórmula Estel

PROGRAMES

"No som conscients de fins on hem arribat"

Al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat amb dos membres del grup JOKB.Un grup de música creat el 2008 per tres amics…

26 febrer 2019

Redacció

Comparteix

Al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat amb dos membres del grup JOKB.Un grup de música creat el 2008 per tres amics de sisè primària amb la finalitat de compartir música en català i tocar temes propis que van des de l'amor fins a la reivindicació de diversos drets com els del col·lectiu LGTBI.Actuaran demà a la Sala Apolo 2 de Barcelona."No som conscients del molt que hem evolucionat al llarg de tot aquest temps.Tenim com a referència la música bitànica i altres grups espanyols i al llarg del temps hem viscut moltes vivències a nivell sentimental i moltes cançons són de clara referència a l'amor i el desamor i d'altres son de caràcter reivindicatiu i de defensa de drets que creiem que són bàsics."Per la seva banda el pianista ha dit que volen seguir creixent. "Demà fem un concert que ens fa molta il·lusió, ja que portem molt de temps preparant-lo".


Un repàs a la Cimera contra els abusos sexuals al Vaticà i una pinzellada a les persones sense llar a Catalunya

Al programa també s'ha parlat de la Cimera del Vaticà contra els abusos sexuals amb l'antropòleg, psicòleg i secretari general de la Unió de Religiosos de Catalunya, Lluís Serra. Amb Ferran Busquets, director d'Arrels fundació, hem comentat la problemàtica sobre les persones que viuen sense llar a Catalunya.

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció