En directe

Fórmula Estel

PROGRAMES

"No som conscients de fins on hem arribat"

Al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat amb dos membres del grup JOKB.Un grup de música creat el 2008 per tres amics…

26 febrer 2019

Redacció

Comparteix

Al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat amb dos membres del grup JOKB.Un grup de música creat el 2008 per tres amics de sisè primària amb la finalitat de compartir música en català i tocar temes propis que van des de l'amor fins a la reivindicació de diversos drets com els del col·lectiu LGTBI.Actuaran demà a la Sala Apolo 2 de Barcelona."No som conscients del molt que hem evolucionat al llarg de tot aquest temps.Tenim com a referència la música bitànica i altres grups espanyols i al llarg del temps hem viscut moltes vivències a nivell sentimental i moltes cançons són de clara referència a l'amor i el desamor i d'altres son de caràcter reivindicatiu i de defensa de drets que creiem que són bàsics."Per la seva banda el pianista ha dit que volen seguir creixent. "Demà fem un concert que ens fa molta il·lusió, ja que portem molt de temps preparant-lo".


Un repàs a la Cimera contra els abusos sexuals al Vaticà i una pinzellada a les persones sense llar a Catalunya

Al programa també s'ha parlat de la Cimera del Vaticà contra els abusos sexuals amb l'antropòleg, psicòleg i secretari general de la Unió de Religiosos de Catalunya, Lluís Serra. Amb Ferran Busquets, director d'Arrels fundació, hem comentat la problemàtica sobre les persones que viuen sense llar a Catalunya.

Més actualitat

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024