En directe

La Missa de cada dia

POLÍTICA

"No veig massa factible que aprovem els pressupostos"

"Seran dificils d'aprovar ja que no s'han produït avenços significatius i la Generalitat no es mou". Així ho ha afirmat David Cid, diputat al Parlament…

29 gener 2019

Comparteix

"Seran dificils d'aprovar ja que no s'han produït avenços significatius i la Generalitat no es mou". Així ho ha afirmat David Cid, diputat al Parlament de Catalunya de la formació Catalunya En Comú Podem, també ha recordat al programa A Primera Hora de Ràdio Estel que els Pressupostos Generals de l'Estat encara estan pendents d'aprovar-se, i "s'ha manifestat a favor d'aprovar-los perquè són bons per a Catalunya i són bons per a la gent"

Catalunya En Comú Podem és partidària "d'una reforma plurinacional de l'estat amb la resta de forces poítiques germanes, i pactar un referèndum d'autodeterminació amb el govern espanyol".
El diputat també s'ha referit a la Laia Ortiz, segona tinent d'alcalde de Barcelona, que diumenge va anunciar que deixava la política."Ha fet una feina excel.lent a l'Ajuntament de Barcelona i qui ho ha liderat ha sigut ella".

Atacs a la seu del Centre LGTBI de Barcelona
Al programa també s'ha parlat amb el president de l'Observatori Contra l'Homofòbia, Eugeni Rodríguez, que ha destacat els fets i atacs a les oficines del Centre LGTBI al Carrer Comte de Borrell de Barcelona i que es va inaugurar el passat 19 de gener. Com és habitual els dimarts la Fundació Arrels en aquest cas amb Bea Fernández, membre de l'equip directiu, ens ha parlat una setmana més sobre les persones sense llar.
Si vols tornar a escoltar el nostre programa d'avui, fes un click AQUÍ

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció