En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

“No votar és com fer un regal al qui no pensa el mateix”

El programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel continua aquesta setmana amb les entrevistes electorals. Aquest dimarts, el número 3 per Barcelona de les llistes…

9 febrer 2021

Comparteix
El programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel continua aquesta setmana amb les entrevistes electorals. Aquest dimarts, el número 3 per Barcelona de les llistes del PSC i Units per avançar, Ramon Espadaler, ha explicat que, enmig de la crisi social i econòmica que vivim, cal donar suport a totes les empreses, mitjanes i grans. “S'ha d'incentivar la creació de llocs de treball i posar poques traves”, ha concretat. D’altra banda, el dirigent democristià ha dit que, “sense Europa, no tindríem el sistema de vacunació, que fa prevaler la persona per damunt de tot”. Davant una possible abstenció alta, ha afegit que “no votar té consequències, perquè és com regalar el vot a qui no pensa el mateix”.
Ramon Espadaler també s’ha mostrat “preocupat per la davallada de la natalitat”, motiu pel qual ha defensat que “cal ajudar les famílies i particularment la dona, perquè no hagi de triar entre la maternitat i la seva professió”. En aquest sentit, ha refermat el seu “compromís amb l'educació, amb la qualitat de l'escola pública i de la concertada”. En un altre moment de l’entrevista, el número 3 del PSC-Units ha dit que “s'ha de modificar el Codi Penal”, perquè “el delicte de sedició no està actualitzat”, i ha aclarit que “no té res a veure amb el que es va esdevenir”, referint-se al procés i al judici als dirigents independentistes.
Pots tornar a escoltar-ho AQUÍ

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció