En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

"Només l'eliminació de les armes nuclears acabaria amb el perill"

L'economista Arcadi Oliveres, el periodista Salvador Aragonès i el politòleg Guillem Pursals han coincidit aquest dijous en la idea que "només l'eliminació de les armes…

27 abril 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
L'economista Arcadi Oliveres, el periodista Salvador Aragonès i el politòleg Guillem Pursals han coincidit aquest dijous en la idea que "només l'eliminació de les armes nuclears acabaria totalment amb el perill d'una guerra atòmica de destrucció massiva". En el programa El Mirador de l'actualitat, s'han mostrat en alguns casos més pessimistes, com és el cas de Salvador Aragonès, i en altres més optimistes, concretament Guillem Pursals i Arcadi Oliveres. "A Corea del Nord, no hi ha ni ganes ni capacitat d'afrontar una guerra, perquè saben que seria la seva destrucció total", ha comentat Pursals. 

Aragonès, per la seva banda, ha recordat que "el reducte del comunisme i de la guerra freda és un territori on el poder posa sempre per sobre l'exèrcit i la despesa militar mentre deixa una part important de la població que mori de fam". Oliveres ha assegurat que "el règim de Corea del Nord certament és despòtic i impresentable, però cal recordar que no és l'únic arreu del món, tenint en compte, a més, que els Estats Units tenen moltes més armes nuclears que la resta de països amb aquest potencial".

Es pot escoltar AQUÍ l'edició del programa El Mirador corresponent a aquest dijous 27 d'abril.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció