En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Només l'eliminació de les armes nuclears acabaria amb el perill"

L'economista Arcadi Oliveres, el periodista Salvador Aragonès i el politòleg Guillem Pursals han coincidit aquest dijous en la idea que "només l'eliminació de les armes…

27 abril 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
L'economista Arcadi Oliveres, el periodista Salvador Aragonès i el politòleg Guillem Pursals han coincidit aquest dijous en la idea que "només l'eliminació de les armes nuclears acabaria totalment amb el perill d'una guerra atòmica de destrucció massiva". En el programa El Mirador de l'actualitat, s'han mostrat en alguns casos més pessimistes, com és el cas de Salvador Aragonès, i en altres més optimistes, concretament Guillem Pursals i Arcadi Oliveres. "A Corea del Nord, no hi ha ni ganes ni capacitat d'afrontar una guerra, perquè saben que seria la seva destrucció total", ha comentat Pursals. 

Aragonès, per la seva banda, ha recordat que "el reducte del comunisme i de la guerra freda és un territori on el poder posa sempre per sobre l'exèrcit i la despesa militar mentre deixa una part important de la població que mori de fam". Oliveres ha assegurat que "el règim de Corea del Nord certament és despòtic i impresentable, però cal recordar que no és l'únic arreu del món, tenint en compte, a més, que els Estats Units tenen moltes més armes nuclears que la resta de països amb aquest potencial".

Es pot escoltar AQUÍ l'edició del programa El Mirador corresponent a aquest dijous 27 d'abril.

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció