En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Només l'eliminació de les armes nuclears acabaria amb el perill"

L'economista Arcadi Oliveres, el periodista Salvador Aragonès i el politòleg Guillem Pursals han coincidit aquest dijous en la idea que "només l'eliminació de les armes…

27 abril 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
L'economista Arcadi Oliveres, el periodista Salvador Aragonès i el politòleg Guillem Pursals han coincidit aquest dijous en la idea que "només l'eliminació de les armes nuclears acabaria totalment amb el perill d'una guerra atòmica de destrucció massiva". En el programa El Mirador de l'actualitat, s'han mostrat en alguns casos més pessimistes, com és el cas de Salvador Aragonès, i en altres més optimistes, concretament Guillem Pursals i Arcadi Oliveres. "A Corea del Nord, no hi ha ni ganes ni capacitat d'afrontar una guerra, perquè saben que seria la seva destrucció total", ha comentat Pursals. 

Aragonès, per la seva banda, ha recordat que "el reducte del comunisme i de la guerra freda és un territori on el poder posa sempre per sobre l'exèrcit i la despesa militar mentre deixa una part important de la població que mori de fam". Oliveres ha assegurat que "el règim de Corea del Nord certament és despòtic i impresentable, però cal recordar que no és l'únic arreu del món, tenint en compte, a més, que els Estats Units tenen moltes més armes nuclears que la resta de països amb aquest potencial".

Es pot escoltar AQUÍ l'edició del programa El Mirador corresponent a aquest dijous 27 d'abril.

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció