En directe

La Missa de cada dia

ESGLÉSIA CATALUNYA

Nou equip de formadors del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya

L’arquebisbe metropolità de Tarragona i els bisbes de lessis diòcesis sufragànies de la Província Eclesiàstica Tarraconense han anunciataquest dilluns quin serà el nou Equip de…

9 juliol 2018

Macià Grau

Comparteix

L’arquebisbe metropolità de Tarragona i els bisbes de lessis diòcesis sufragànies de la Província Eclesiàstica Tarraconense han anunciataquest dilluns quin serà el nou Equip de Formadors del Seminari Major Interdiocesàde Catalunya durant els tres propers anys.

Tal com han explicat en un comunicat, el nou rector seràMn. Javier Vilanova Pellisa, prevere del bisbat de Tortosa des del 1998 i queactualment ocupava el càrrec de director espiritual del mateix Seminari MajorInterdiocesà. Degut a la seva experiència i el seu gran coneixement delfuncionament del Seminari, Vilanova ha estat l’escollit per substituir el finsara rector Mn. Norbert Miracle i Figuerola. Aquest nou nomenament ha provocattambé un canvi en el càrrec de director espiritual, funció que complirà apartir d’ara Mn. Jaume Gené Nolla, prevere de l’arquebisbat de Tarragona ianterior Rector del Seminari Menor de Tarragona.

D’altra banda, Mn. Gabriel Casanovas Vila substituirà Mn.Jaume Casamitjana i Vilaseca en el càrrec de vicerector del Seminari.Anteriorment Casanovas havia estat prevere del bisbat d’Urgell i subdelegatdiocesà de Joventut, així com també prevere adscrit a la parròquia de St. Ot dela Seu d’Urgell.

Tot i els canvis, el comunicat ha servit també perratificar el bisbe delegat del Seminari, que continuarà essent Mons. Joan-EnricVives, arquebisbe d’Urgell i president de la Comissió de Seminaris iUniversitats de la Conferència Episcopal Espanyola. 

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció