En directe

Trotamundos

ESGLÉSIA CATALUNYA

Nou equip de formadors del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya

L’arquebisbe metropolità de Tarragona i els bisbes de lessis diòcesis sufragànies de la Província Eclesiàstica Tarraconense han anunciataquest dilluns quin serà el nou Equip de…

9 juliol 2018

Macià Grau

Comparteix

L’arquebisbe metropolità de Tarragona i els bisbes de lessis diòcesis sufragànies de la Província Eclesiàstica Tarraconense han anunciataquest dilluns quin serà el nou Equip de Formadors del Seminari Major Interdiocesàde Catalunya durant els tres propers anys.

Tal com han explicat en un comunicat, el nou rector seràMn. Javier Vilanova Pellisa, prevere del bisbat de Tortosa des del 1998 i queactualment ocupava el càrrec de director espiritual del mateix Seminari MajorInterdiocesà. Degut a la seva experiència i el seu gran coneixement delfuncionament del Seminari, Vilanova ha estat l’escollit per substituir el finsara rector Mn. Norbert Miracle i Figuerola. Aquest nou nomenament ha provocattambé un canvi en el càrrec de director espiritual, funció que complirà apartir d’ara Mn. Jaume Gené Nolla, prevere de l’arquebisbat de Tarragona ianterior Rector del Seminari Menor de Tarragona.

D’altra banda, Mn. Gabriel Casanovas Vila substituirà Mn.Jaume Casamitjana i Vilaseca en el càrrec de vicerector del Seminari.Anteriorment Casanovas havia estat prevere del bisbat d’Urgell i subdelegatdiocesà de Joventut, així com també prevere adscrit a la parròquia de St. Ot dela Seu d’Urgell.

Tot i els canvis, el comunicat ha servit també perratificar el bisbe delegat del Seminari, que continuarà essent Mons. Joan-EnricVives, arquebisbe d’Urgell i president de la Comissió de Seminaris iUniversitats de la Conferència Episcopal Espanyola. 

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció