En directe

La Caravana

ESGLÉSIA CATALUNYA

Nou equip de formadors del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya

L’arquebisbe metropolità de Tarragona i els bisbes de lessis diòcesis sufragànies de la Província Eclesiàstica Tarraconense han anunciataquest dilluns quin serà el nou Equip de…

9 juliol 2018

Macià Grau

Comparteix

L’arquebisbe metropolità de Tarragona i els bisbes de lessis diòcesis sufragànies de la Província Eclesiàstica Tarraconense han anunciataquest dilluns quin serà el nou Equip de Formadors del Seminari Major Interdiocesàde Catalunya durant els tres propers anys.

Tal com han explicat en un comunicat, el nou rector seràMn. Javier Vilanova Pellisa, prevere del bisbat de Tortosa des del 1998 i queactualment ocupava el càrrec de director espiritual del mateix Seminari MajorInterdiocesà. Degut a la seva experiència i el seu gran coneixement delfuncionament del Seminari, Vilanova ha estat l’escollit per substituir el finsara rector Mn. Norbert Miracle i Figuerola. Aquest nou nomenament ha provocattambé un canvi en el càrrec de director espiritual, funció que complirà apartir d’ara Mn. Jaume Gené Nolla, prevere de l’arquebisbat de Tarragona ianterior Rector del Seminari Menor de Tarragona.

D’altra banda, Mn. Gabriel Casanovas Vila substituirà Mn.Jaume Casamitjana i Vilaseca en el càrrec de vicerector del Seminari.Anteriorment Casanovas havia estat prevere del bisbat d’Urgell i subdelegatdiocesà de Joventut, així com també prevere adscrit a la parròquia de St. Ot dela Seu d’Urgell.

Tot i els canvis, el comunicat ha servit també perratificar el bisbe delegat del Seminari, que continuarà essent Mons. Joan-EnricVives, arquebisbe d’Urgell i president de la Comissió de Seminaris iUniversitats de la Conferència Episcopal Espanyola. 

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció