En directe

La Caravana

ESGLÉSIA CATALUNYA

Nou equip de formadors del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya

L’arquebisbe metropolità de Tarragona i els bisbes de lessis diòcesis sufragànies de la Província Eclesiàstica Tarraconense han anunciataquest dilluns quin serà el nou Equip de…

9 juliol 2018

Macià Grau

Comparteix

L’arquebisbe metropolità de Tarragona i els bisbes de lessis diòcesis sufragànies de la Província Eclesiàstica Tarraconense han anunciataquest dilluns quin serà el nou Equip de Formadors del Seminari Major Interdiocesàde Catalunya durant els tres propers anys.

Tal com han explicat en un comunicat, el nou rector seràMn. Javier Vilanova Pellisa, prevere del bisbat de Tortosa des del 1998 i queactualment ocupava el càrrec de director espiritual del mateix Seminari MajorInterdiocesà. Degut a la seva experiència i el seu gran coneixement delfuncionament del Seminari, Vilanova ha estat l’escollit per substituir el finsara rector Mn. Norbert Miracle i Figuerola. Aquest nou nomenament ha provocattambé un canvi en el càrrec de director espiritual, funció que complirà apartir d’ara Mn. Jaume Gené Nolla, prevere de l’arquebisbat de Tarragona ianterior Rector del Seminari Menor de Tarragona.

D’altra banda, Mn. Gabriel Casanovas Vila substituirà Mn.Jaume Casamitjana i Vilaseca en el càrrec de vicerector del Seminari.Anteriorment Casanovas havia estat prevere del bisbat d’Urgell i subdelegatdiocesà de Joventut, així com també prevere adscrit a la parròquia de St. Ot dela Seu d’Urgell.

Tot i els canvis, el comunicat ha servit també perratificar el bisbe delegat del Seminari, que continuarà essent Mons. Joan-EnricVives, arquebisbe d’Urgell i president de la Comissió de Seminaris iUniversitats de la Conferència Episcopal Espanyola. 

Més actualitat

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

política

L'economista Josep Reyner: "La proposta de finançament singular per Catalunya és viable"

imatge de recurs

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de la comissió d'economia catalana del Col·legi d’Economistes creu que el model actual de finançament "fa aigües" 

18 juny 2024

Redacció

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sis nous diaques per a l'arxidiòcesi de Barcelona

Els sis seminaristes que seran ordenats diaques | FOTO: Arquebisbat de Barcelona

La basílica de la Sagrada Família acull aquest diumenge l'ordenació diaconal dels seminaristes Joan Piñol, Javier Casals, Guillem Lisicic, Santi Claret, David Lucena i Xavier Campmany

14 juny 2024

Redacció

AUDIOS

TELEVISIÓ

Celebrem els 20 anys de l'APM?

20 anys de l'APM

Manel Piñero, el mític 'Homo APM', i el director del programa, Aniol Florensa, fan repàs de les dues dècades del programa

14 juny 2024