En directe

Fórmula Estel

PAPA FRANCESC

Nou Vídeo del Papa Francesc per la Xarxa Mundial de Pregària: LES DONES A LA SOCIETAT

El vídeo amb les intencions de Francesc per al maig La predicació del pontífex arribava el mateix dia en què s’ha fet públic el vídeo amb…

4 maig 2016

Comparteix
El vídeo amb les intencions de Francesc per al maig
La predicació del pontífex arribava el mateix dia en què s’ha fet públic el vídeo amb les imatges i la veu del Papa explicant les seves intencions per al mes de maig. La intenció universal de Francesc és que les dones siguin respectades i la seva aportació social, reconeguda. El Sant Pare, a més, reclama una participació de la dona molt més activa dins l’Església.
El Sant Pare diu això: "És innegable l'aportació de la dona en totes les àrees de l'activitat humana, començant per la família. Però només amb el reconeixement, n'hi ha prou? Hem fet molt poc per les dones que es troben en situacions molt dures, menyspreades, marginades i fins i tot reduïdes a l'esclavitud. Hem de condemnar la violència sexual que pateixen les dones i eliminar els obstacles que impedeixen la seva plena inserció en la vida social, política i econòmica. Si penses que això és just, manifesta aquesta petició amb mi perquè, en tots els països del món, les dones siguin honorades i respectades i sigui valorat la seva imprescindible aportació social"

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció