En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

Nova temporada a Ràdio Estel, amb energies renovades

Comencem aquest dilluns nova temporada, amb bona música i amb els programes diaris A primera hora (de 8 a 10) i El Mirador de l’actualitat…

4 setembre 2020

@IgnasiMiranda

Comparteix

Comencem aquest dilluns nova temporada, amb bona música i amb els programes diaris A primera hora (de 8 a 10) i El Mirador de l’actualitat (de 18 a 18.40 h) de dilluns a divendres. L'espai matinal, conduït per Joan Trias i Mercè Raga i amb David García a la producció, vol mantenir el seu esperit de servei informatiu i d'anàlisi alhora que es marca l'objectiu d'enfortir la participació dels oients i d'introduir encara més diversitat temàtica i de col·laboradors. Entre altres seccions setmanals, continuen 'Temps de diàleg', sobre relacions interreligioses, i 'Món sense fronteres', amb Àngel Miret. Pel que fa al magazine de la tarda, ofereix aquest any dues parts complementàries: una entrevista d'actualitat i una estona d'aprofundiment, titulada 'Temps d'anàlisi'. L'actualitat religiosa, també amb el 'Diari del Papa', la notícia curiosa de Rafa Sanahuja i altres històries de la vida completen 'El Mirador', que compta també amb Ferran Capdevila a la producció.

En la nova programació, a més, una de les grans novetats és la incorporació de les Vespres de Montserrat a la graella dels diumenges. Aquestes segones vespres dominicals s’emeten ja des d'aquest 6 de setembre a les 18.45h, com cada dia, i donen pas a la Missa amb l’horari unificat a les 19.15. La programació religiosa i litúrgica queda així reforçada sobretot a la tarda, amb una franja que inclou, des de les 18.40h, el comentari de l’evangeli, les Vespres i l’Eucaristia. Els seguidors de la litúrgia montserratina veuen satisfeta, a més, una de les seves peticions: tenir vespres també els diumenges. D’altra banda, es mantenen els espais setmanals de les 20 hores de dilluns a divendres: La Veu de Càritas, El protagonista, L’hora del pati, Economia amb valors (abans Plusvàlua) i La veu dels animals i la natura.

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció