En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

Nova temporada, nova Fórmula Estel

Aquest setembre comença una nova temporada a Ràdio Estel, temporada en què l’emissora celebra els seus 20 anys a les ones. És per això que neix una nova Ràdio Estel, amb noves…

14 setembre 2014

Comparteix

Aquest setembre comença una nova temporada a Ràdio Estel, temporada en què l’emissora celebra els seus 20 anys a les ones.

És per això que neix una nova Ràdio Estel, amb noves propostes, més i millor música, amb els nostres característics missatges humans i cristians i amb un continu afany de servei a l’oient.

La Fórmula Estel amb Sara Cruz als matins, de 8h. a 11h., amb Mercè Raga als migdies, de 11h. a 15h., i ambIgnasi Miranda a les tardes, de 15h. a 20h., conduiran als oients per la millor música de Ràdio Estel on també hi haurà integrats diversos espais de la nostra programació.

Hi trobareu, entre d’altres, Naturalment, amb el Doctor Pros, l’Hora del Consumidor, amb la col·laboració del’Agència Catalana de Consum, i el món de les Herències, amb l’advocada Maria Elba Rojas. També tindrem temps pels esports, per la nutrició i per viatjar amb el Club + Amics, sense oblidar la cultura de casa nostra, les tradicions i l’entreteniment.

Hi trobareu, entre d’altres, Naturalment, amb elDoctor Pros, l’Hora del Consumidor, amb la col·laboració del’AgènciaCatalana de Consum, i el món de les Herències, amb l’advocada Maria Elba Rojas. També tindrem temps pels esports, per la nutriciói per viatjar amb el Club + Amics, sense oblidar la cultura de casa nostra, lestradicions i l’entreteniment.

També analitzarem tota l’actualitat del dia,donant un altre punt de vista, amb experts de diversos àmbits. I no hi faltarantampoc espais més crítics, com el Descosit, amb el Gabriel Genescà, o el Pitjor del pitjor, amb la Laura Aznar.

Fórmula Estel inclourà, a les tardes, dues hores de la millor música ambpetits espais, de 15.00 a 17.00 hores. Després, a partir de les 18.00h., un advocat orientarà els oients sobre diferents qüestionsd’interès els dilluns, els dimecres i els divendres. Dimarts, cada setmana oferirem l’Esglésiano s’atura, amb la idea de difondre l’acció que moltes persones fan perajudar els qui no tenen feina o els qui necessiten millorar les sevescondicions laborals. I els dijous, la Fórmula Estel inclouràaltres propostes, sobre Art i Patrimoni amb Josep Maria Martí Bonet i sobretemes socials amb Àngel Miret.

Desprésde les Vespres de Montserrat, que s’emeten com sempre de 18.45a 19.15 h., la Fórmula Estel aterrarà en unaanàlisi diària de l’actualitat amb El mirador, una estona de tertúlia enquè analitzarem els principals temes del dia amb l’estil característic de lanostra emissora: amb pluralitat, fidelitat a l’humanisme cristià i un to amablei serè. També hi haurà una entrevista d’actualitat i, a les 20.00 h., les 12hores de Fórmula Estel es tancaran amb un resum informatiu.

La participació dels oients serà un dels elements mésdestacats d’aquesta temporada. Mitjançant el web de Ràdio Estel http://www.radioestel.cat i el meil formulaestel@radioestel.cat

Més actualitat

"A Turquia trobarem destrucció, gent passant-ho molt malament i un escenari que no se li desitja a ningú"

Una imatge del terratrèmol a Turquia

Pere Frutos és el fundador de l'ONG K-9 Creixell, una unitat canina de rescat i salvament formada per voluntaris que viatja a Turquia per buscar supervivents del terratrèmol sota la runa

7 febrer 2023

Redacció

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció