En directe

Trotamundos

RÀDIO ESTEL

Nova temporada, nova Fórmula Estel

Aquest setembre comença una nova temporada a Ràdio Estel, temporada en què l’emissora celebra els seus 20 anys a les ones. És per això que neix una nova Ràdio Estel, amb noves…

14 setembre 2014

Comparteix

Aquest setembre comença una nova temporada a Ràdio Estel, temporada en què l’emissora celebra els seus 20 anys a les ones.

És per això que neix una nova Ràdio Estel, amb noves propostes, més i millor música, amb els nostres característics missatges humans i cristians i amb un continu afany de servei a l’oient.

La Fórmula Estel amb Sara Cruz als matins, de 8h. a 11h., amb Mercè Raga als migdies, de 11h. a 15h., i ambIgnasi Miranda a les tardes, de 15h. a 20h., conduiran als oients per la millor música de Ràdio Estel on també hi haurà integrats diversos espais de la nostra programació.

Hi trobareu, entre d’altres, Naturalment, amb el Doctor Pros, l’Hora del Consumidor, amb la col·laboració del’Agència Catalana de Consum, i el món de les Herències, amb l’advocada Maria Elba Rojas. També tindrem temps pels esports, per la nutrició i per viatjar amb el Club + Amics, sense oblidar la cultura de casa nostra, les tradicions i l’entreteniment.

Hi trobareu, entre d’altres, Naturalment, amb elDoctor Pros, l’Hora del Consumidor, amb la col·laboració del’AgènciaCatalana de Consum, i el món de les Herències, amb l’advocada Maria Elba Rojas. També tindrem temps pels esports, per la nutriciói per viatjar amb el Club + Amics, sense oblidar la cultura de casa nostra, lestradicions i l’entreteniment.

També analitzarem tota l’actualitat del dia,donant un altre punt de vista, amb experts de diversos àmbits. I no hi faltarantampoc espais més crítics, com el Descosit, amb el Gabriel Genescà, o el Pitjor del pitjor, amb la Laura Aznar.

Fórmula Estel inclourà, a les tardes, dues hores de la millor música ambpetits espais, de 15.00 a 17.00 hores. Després, a partir de les 18.00h., un advocat orientarà els oients sobre diferents qüestionsd’interès els dilluns, els dimecres i els divendres. Dimarts, cada setmana oferirem l’Esglésiano s’atura, amb la idea de difondre l’acció que moltes persones fan perajudar els qui no tenen feina o els qui necessiten millorar les sevescondicions laborals. I els dijous, la Fórmula Estel inclouràaltres propostes, sobre Art i Patrimoni amb Josep Maria Martí Bonet i sobretemes socials amb Àngel Miret.

Desprésde les Vespres de Montserrat, que s’emeten com sempre de 18.45a 19.15 h., la Fórmula Estel aterrarà en unaanàlisi diària de l’actualitat amb El mirador, una estona de tertúlia enquè analitzarem els principals temes del dia amb l’estil característic de lanostra emissora: amb pluralitat, fidelitat a l’humanisme cristià i un to amablei serè. També hi haurà una entrevista d’actualitat i, a les 20.00 h., les 12hores de Fórmula Estel es tancaran amb un resum informatiu.

La participació dels oients serà un dels elements mésdestacats d’aquesta temporada. Mitjançant el web de Ràdio Estel http://www.radioestel.cat i el meil formulaestel@radioestel.cat

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció