En directe

Laudes

RÀDIO ESTEL

Novahumanitas, de la mà de Josep Font, ofereix sessions "per descobrir i desenvolupar tot el potencial positiu propi"

Novahumanitas, una associació que proposa mètodes de psicologia aplicada per al creixement personal i espiritual, ofereix cada any sessions d'autoconeixement, cadascuna en dos caps de…

21 gener 2015

Redacció

Comparteix
Novahumanitas, una associació que proposa mètodes de psicologia aplicada per al creixement personal i espiritual, ofereix cada any sessions d'autoconeixement, cadascuna en dos caps de setmana. A Barcelona, a la seu que l'entitat té al carrer Àliga, 12, "es vol que la persona descobreixi tot aquell potencial positiu que hi ha en ella i ajudar a desenvolupar-lo de manera forta". Així ho ha explicat aquest dimecres a la Fórmula Estel Josep Font, sacerdot de la diòcesi d'Urgell i un dels fundadors de l'entitat, que ha afegit que "la sessió ajuda a descobrir totes les riqueses interiors de la persona". La propera serà en dos caps de setmana, amb jornades completes dissabte i diumenge, concretament els dies 31 de gener i 1 de febrer i també el 7 i el 8.
La dinàmica de les sessions consisteix en la successiva proposta de preguntes perquè cadascú escrigui reflexions i respostes, amb llibertat i de manera personal. En el cas que es vulgui, també hi ha estones per compartir-les. "A través de la bondat i la capacitat d'estimar que hi ha en mi, puc descobrir el mateix en Déu", ha comentat Font com a exemple per descriure l'obertura a la transcendència que té aquesta proposta, sempre des de l'obertura a totes les sensibilitats i creences. Per inscriure's, es pot trucar al telèfon 616 164 006 o bé entrar en la web de Novahumanitas. L'associació va néixer ara fa més de 25 anys de la mà de María Ángeles de los Ríos, una laica consagrada de l'arxidiòcesi de Toledo, i el mateix Josep Font. Actualment ofereix trobades de convivència i creixement personal arreu d'Espanya i també a Portugal.
Es pot escoltar aquí (des del minut 29'30") tota l'entrevista d'aquest dimecres a Josep Font.

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció